TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens nya glädjebesked – efter succén i TV4

12 dec, 2019 
Kristin Kaspersen berättar nu en glädjande nyhet.
Hon vann tittarnas hjärta under Let's dance på TV4.
Nu är det dags för Kristin Kaspersen att synas i rutan igen – men på en annan kanal.
”Jag är så galet peppad”, skriver hon på sin Instagram.
Annons
Kristin kaspersenBrand logo
Kristin kaspersen

I slutet av maj i våras var det dags för finalen av Let’s dance på TV4. Där programledaren Kristin Kaspersen, 50, och Calle Sterner, 30, kämpade mot skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg, 51, och Tobias Karlsson, 42. Efter en spännande final stod det klart att Kristin Kaspersen och Calle Sterner vunnit Let’s dance 2019.

Hyllningarna var då många för hennes starka insats – men nu är det dags för henne att briljera i en annan kanal. Och denna gången som programledare istället för deltagare. Under onsdagen stod det nämligen klart att Kristin Kaspersen programleder 2020 års Idrottsgala – igen. Det blir fjärde året i rad som hon leder SVT:s stora gala som uppmärksammar och prisar idrottare i Sverige.

”Jag är så obeskrivligt glad att jag fått äran att leda Idrottsgalan igen. Jag älskar idrott, älskar att hylla människor och att se människor mötas. Idrottsgalan har allt det. Jag är tokglad”, säger hon enligt ett pressmeddelande.

Annons

Kristin Kaspersen ledde galan första gången 2000. Förra året delade hon värdskapet tillsammans med David Sundin.

Tv-profilen berättar glädjande om nyheten på sin Instagram tillsammans med en bild på sig själv där hon ler stort.

”IDROTTSGALAN 2020!!! Nu får jag äntligen berätta!!! Jag är sååå TOKGLAD att jag än en gång får äran att leda denna gala som ligger mig så nära hjärtat.
Jag älskar idrott, jag älskar att hylla människor, jag imponeras och inspirera av våra fantastiska idrottare och jag älskar när människor möts”, skriver hon i inlägget och fortsätter:

”Allt detta innehåller Idrottsgalan!  Jag ska för 9 gången, totalt sett sen idrottsgalans begynnelse 2000, få vara mitt ibland allt detta och leda er genom kvällen. Den 27 januari smäller det.
Jag är så galet peppad!!!”.

FOTO: Instagram/ Olle Sporrong/ TT

Annons