Kristin Kaspersens nya framtidsbesked – efter förändringen

Kristin Kaspersen om planen efter alla inställda jobb.

Kristin Kaspersen är en av dem som drabbats av inställda jobb under Corona-krisen.
Nu skriver hon om sin plan inför framtiden.
”När jag leder mig själv kan jag hjälpa andra”, skriver Kristin.

Kristin Kaspersen, 50, gjorde succé förra året när hon var med i Let’s dance i TV4. Tillsammans med Calle Sterner, 30, vann hon första pris efter att ha dansat sig in i svenskarnas hjärtan.

Kristin och Calle blev vänner under Let’s dance och i mars åkte de Vasaloppet tillsammans.

Kristin Kaspersen och dansaren Calle Sterner vann Let's Dance förra året.

Kristin Kaspersen och dansaren Calle Sterner vann Let’s Dance förra året.

Precis som många andra har Kristin Kaspersen känt av de effekter som Coronaviruset har på samhället. Många som arbetar med kultur har fått uppdrag inställda på grund av smittrisken och nya regler kring stora folksamlingar. Detta har också drabbat Kristin.

Att stå stark med med ett lugn i dessa tider. Ja, det kan vissa dagar kännas svårt. Men för mig är det enormt viktigt att hitta tillbaka till den känslan när jag tappar den. Nästan alla jobb jag var bokad för i vår är inställda. Och jag är bara en i mängden som står inför en oviss framtid”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Mitt i all oro skickar hon kärlek och stöd till den vårdpersonal som arbetar hårt – och till dem som vill arbeta men inte kan.

Städar sitt hem

Under den ofrivilliga paus som uppstått har Kristin Kaspersen gjort en plan för sitt arbete, skapat struktur och sett över sina möjligheter – något hon ser som positivt.

”Känns skönt att ta tillfället att stanna upp, titta på hur jag vill jobba framöver, vad vill jag ha i mitt liv och samtidigt ge mig tid för återhämtning. Jag gör även saker jag annars inte hinner ta tag i som att rensa garderober och skåp”, skriver hon.

Hon planerar också att rensa ur källaren och se till att ha rent och snyggt omkring sig.

Det är min plan. När jag leder mig själv kan jag hjälpa andra. En tid med så mycket oro men också en tid som förenar på ett fint sätt”, skriver Kristin Kaspersen och fortsätter:

Så härligt att se i alla olika kanaler hur människors kreativitet kommer fram och där så många sträcker ut en hand för att hjälpa.”

FOTO: Patrik Österberg/TT, Karin Törnblom/TT