TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens insikt om Gotland efter 50 år

16 aug, 2020 
Kristin Kaspersen
Det tog 50 år, men nu har Kristin Kaspersen kommit till en insikt, något som hon berättar om på Instagram.
”Men det är skitsamma att det tog tid, glädjen är att jag gjorde det”, skriver hon.
Annons
Allt om Kristin KaspersenBrand logo
Allt om Kristin Kaspersen

Många är de kändisar som hittat till Gotland. Författaren Alex Schulman pratar ofta varmt om ön, likaså hans podkollega Sigge Eklund – bara för att nämna två. Nästa person att upptäcka sommarparadiset är författaren och programledaren Kristin Kaspersen som också tillstår att dröjde lite väl länge för henne att göra det.

Det tog mig 50 år att upptäcka Gotland. Men det är skitsamma att det tog tid, glädjen är att jag gjorde det”, skriver Kaspersen i ett inlägg på Instagram.

Hon har tillbringat stora delar av semester på Gotland, något som hennes följare kunnat se. Men helt ledigt verkar hon inte ha, utan åker nu till ön för att arbeta på sitt skriv- och fotoprojekt.

Jag har tokmycket att göra, ändå känner jag ett lugn här. Och det är den bästa kombinationen för mig”, skriver hon i inlägget.

Orden om mamman Lill-Babs

Kristin Kaspersen har dock haft annat för sig på Gotland än att jobba. Förra veckan var hon där för att gå på bröllop!

Annons

Tillbaka på Gotland. Denna gång då ett par nära vänner, de är som familj, gifter sig”, skriver Kristin Kaspersen i ett inlägg och fortsätter:

”Lycka att de har varandra och platsen och helgen kunde inte varit bättre. Än en gång trollbinds jag av vacker natur, karga landskap och ett magiskt ljus. Det tillsammans med bad, skratt och middag med människor som gjort och gör våra liv rikare… Det är lycka!”.

Hon har också vandrat i sin mammas fotspår och besökt Grå gåsen där första säsongen av Så mycket bättre spelades in för drygt tio år sedan. Barbro ”Lill-Babs” Svensson var ju med den där premiärsäsongen.

”Tacksam mamma reste mycket. Finns ingen plats hon inte är med mig. Men att sitta här, det är speciellt. Saknaden är absolut närvarande men alla äventyr och den glädje hon gav mig lika stark”, skrev Kristin Kaspersen då.

Insikten på Gotland

I det senaste inlägget skriver författaren och programledaren att hon checkat in på ett fint hotell och att hon njuter av en fin kväll.

Annons

Här ska jag vara i precis den stunden jag är i, ta vara på varje sekund och få utlopp för kreativitet. I dessa tider när alla jobb försvann från mars till slutet av september, så föds mycket annat”, skriver Kristin Kaspersen och tillägger:

Idéer och intiativ för att skapa något jag brinner för och som jag kan försörja mig på eftersom. Att använda en period som är svår att påverka tänker jag att jag kan använda till något som ger mig någonting”.

Och det verkar väl inte som en så dum idé, det där att försöka hitta positiva saker i motgångar.

FOTO: Pontus Höök, Charlotte Brunzell/TT

Annons