Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens hälsobesked efter skadan i Let's dance

14 aug, 2019 
AvSarah Mansouri
Kristin Kaspersens hälsobesked efter skadan i Let's dance
I slutet på maj stod det klart att Kristin Kaspersen var vinnare av Let's dance 2019. Men under säsongen var hon med om en otäck olycka. Nu noterar hennes följare att hon inte är helt återställd.
Annons
Kristin kaspersenBrand logo
Kristin kaspersen

Under våren var Kristin Kaspersen, 49, en av de tävlande i årets upplaga av Let’s dance på TV4. Under hela säsongen var hon en favorit hos juryn. Hon tog sig ända till final där hon ställdes mot sportprofilen Magdalena Forsberg, 52, och till slut kammade hem vinsten.

Men Kristins medverkan i programmet var inte helt smärtfri. Några veckor innan finalen skadade hon sig rejält under en dansträning med sin danspartner Calle Sterner, 29.

”Liten olycka idag på dansträningen. Jag föll på huvudet efter ett lyft. Eftersom jag blödde rätt ordentligt kom ambulans för pannan behövdes sy”, skrev Kristin Kaspersen på Instagram i maj.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inlägget gjorde det tydligt för följarna att Kristin Kaspersen inte är den som ger upp i första taget – hon var nämligen tillbaka på träningen direkt efter sjukhusvistelsen.

Annons

”Efter 3 timmar och 9 stygn var jag tillbaka i danslokalen och tränade lite lätt (stegade igenom koreografi). Ingen hjärnskakning. Inte ont i övrigt så allt är bra”, skrev Kristin i inlägget.

”Behöver inte göra allt”

Just nu verkar det som att Kristin jobbar med att förbereda ett retreat som hon arrangerar i september. Detta kommer att hållas i Sälen och där kommer det bjudas på löpträning, yoga och föreläsningar, vilket hon skriver om på Instagram.

I ett senare inlägg skriver tv-profilen också om känslan hon har nu när sommaren lider mot sitt slut och om att komma tillbaka till jobb.

”Känner mig rätt trött, ovan att jobba, men samtidigt full av energi. Under ledighet kommer kreativitet och energi tillbaka.”, skriver Kristin Kaspersen.

Hon fortsätter inlägget med en uppmaning till sig själv om att ta det mer lugnt.

”Jag har en förmåga att gasa på då när jobbet drar igång, gasar lite väl mycket. Ska försöka att använda sunda förnuftet mer den här gången. Jag hinner, behöver inte göra allt”, skriver Kristin och fortsätter:

Annons

”Jag ska ha mer tid att fylla mitt liv med det som betyder något, som ger mig något och som jag vill ge tillbaka till.”

Detaljen efter skadan

Men en av hennes följare noterar något annat i bilden. I pannan har hon fortfarande ett plåster från skadan under Let’s dance.

Ser att du fortfarande har plåster i pannan efter Let’s dance. Det har väl inte tillstött komplikationer”, undrar ett orolig fan.

Det är precis som det ska vara och som planerat. Plåster behöver jag bära så ärret skyddas mot sol och hålls ihop. Så jag får ha det ett tag till”, svarar hon.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons