Kristin Kaspersens hälsning efter Calle Sterners kärleksbild

Kristin Kaspersens hälsning efter Calle Sterners kärleksbild

Kristin Kaspersen och Calle Sterner fick en nära relation när de tävlade ihop i Let's dance i våras.
Efter en ny bild på Calle och flickvännen Johanna Bohm Hermansson delar Kristin med sig av en kärleksfull hälsning till paret.

Kristin Kaspersen, 49, och Calle Sterner, 29, kammade hem vinsten av TV4:s Let’s dance 2019 i en final mot Magdalena Forsberg, 51, och Tobias Karlsson, 42. Men Let’s dance-resan ledde inte bara till en vinst för Kristin och Calle – under deras medverkan i det populära TV4-programmet blev de nära vänner.

– Jag är van att vara programledare och kanske hålla tillbaka lite, men den här teaterapan har alltid legat och bubblat inom mig. Och när Calle då skriker ”kom igen, ta ut det, mer kan du”, har jag kunnat släppa loss. Det är så härligt. Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, sa Kristin till Hänt när hon hyllade Calle efter resan i Let’s dance.

Även Calle delade med sig av fina ord om den nyfunna relationen till Kristin:

– Jag och Kristin känner inte varandra sen innan och nu har vi umgåtts varje dag. Jag har verkligen fått en ny fantastisk vän.

Sex månader efter vinsten dansade vännerna äntligen ihop igen förra veckan – något som var uppskattat och efterlängtat hos både Calle Sterner och Kristin Kaspersen.

Jag och Kristin dansade igenom BOOGIE WOOGIE, CHA CHA CHA och SAMBA! Allt satt som en smäck!”, skrev Calle Sterner i sin Instagram story efter de forna danskollegornas återträff.

Stödet i kärleksrelationen

Men det är inte bara Calle Sterner som Kristin Kaspersen haft turen att få en nära relation med under sin medverkan i Let’s dance. Även hon och Calles flickvän Johanna Bohm Hermansson har funnit varandra. Enligt Kristin är flickvännen en fantastisk person och trots att Calle har kommit Kristin väldigt nära, finns det ingen svartsjuka med i bilden.

– Hon är så cool och ni har en så fin relation, ni är trygga. Inga konstigheter om du kramar mig då det blir en del av det när man dansar ihop. Hon fattar den närhet som är i dans, hon kommer från den världen själv och fattar den grejen, sa Kristin till Hänt i våras.

Efter en ny kärleksbild på Calle Sterner och Johanna Bohm Hermansson skickar Kristin en kärleksfull hälsning bland kommentarerna.

Ni är fantastiska! Ni är kärlek!” skriver hon följt av röda hjärtan.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram