Kristin Kaspersens familjelycka – visar bilden på Malin Berghagen

Kristin Kaspersens familjelycka – visar nya bilden på Malin Berghagen

Det var länge sedan vi såg någon ny kärlek vid Kristin Kaspersens sida. Men kärlek har hon gott om i livet ändå!
Nu delar hon med sig av ett efterlängtat möte med sin storasyster Malin Berghagen.


Slå på ljud

Ett av Sveriges mest folkkära ansikten är Kristin Kaspersen, 50, som är en av Barbro Lill-Babs Svenssons tre döttrar.

Förra året kammade Kristin hem vinsten i Let’s dance ihop med dansaren Calle Sterner, 30, och hennes följare har därefter kunnat se att dansparet inte bara vann programmet, utan också en mycket fin vänskap till varandra.

Efter sin medverkan i dansprogrammet blev hennes kärleksliv rejält omskrivet, och spekulationerna om eventuella nya förhållanden var många. Men ännu har ingen ny person presenterats av Kristin.

Hyllningen till sönerna

Men kärlek har hon trots det mycket av i livet. Hon berättar ofta om sin tacksamhet över sina nära och kära, då inte minst till sin familj. Nyligen hyllade hon båda sina söner Leon och Filip i ett kärleksfullt inlägg på Instagram.

”Fick frågan ”Vad är det vackraste du vet att lyssna till?” Mitt svar kom så snabbt – när mina barn säger ”Mamma”. Det spelar ingen roll om dom säger -Mamma, tack snälla. -Mamma, nej jag vill sova en stund till. -Mamma, sluta tjata! -Mamma, älskar dig!” skrev hon då och delade en bild av sina söner som står och håller om varandras ryggar.

Fina orden om systern Malin

Kärleken till sin stora syster Malin Berghagen är även den något hennes följare då och då får ta del av. Efter att Kristin och Malin setts under helgen, efter att ha varit ifrån varandra i månader delade Kristin med sig av mötet. Och nog framgår det att hon känner sig fylld av lycka och glädje.

Lycka att få träffa storasyster idag! Har knappt träffat någon i min familj på 2,5 månad. Men idag fick jag fick äntligen se Malin Berghagen”, skriver Kristin i inlägget. Hon fortsätter:

Blev idag så tydligt hur mycket jag saknat min familj under de här månaderna. Sån tur var är vi vana att vara på olika platser och bo i olika städer och länder i min familj. Men oj vad skönt det var att få ses idag.

Det fina med familj är att vi ofta vet vart vi har dem, trots att vi inte träffat dem på länge – något som Kristin passar på att belysa.

Saknar min familj så! Men vet att de alltid finns där och det är det viktigaste. Vet också så många har det så mycket värre. Så extremt tacksam för idag och för min familj.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!