LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens egna ord om kärlekslivet

05 apr, 2020 
Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest folkkära programledare.
Men hur är hennes kärleksliv egentligen?
Vi reder ut allt du vill veta.
Annons

Folkkära programledaren Kristin Kaspersen föddes i princip som kändis eftersom att hon är dotter till allas vår Lill-Babs. Utöver sina jobb som programledare och medverkan i diverse tv-program är hon även omskriven som privatperson – däribland hennes kärlekshistorier.

1998 blev Kristin Kaspersen, då 28 år, mamma för första gången. Sonen Filip fick hon tillsammans med Martin Lamprecht.

Kristin fann sedan kärleken i Hans Fahlén, som hon lärde känna under en ZTV-inspelning i Åre 1993. De börjar dejta offentligt i början av 2002. Den 26 april 2003 gifte de sig i Åre gamla kyrka. Den 17 februari 2004 föddes sedan sonen Leon. Kristin och Hans hävdade i samband med separationen 2008 att de skildes åt som vänner, men Hans ord lät lite annorlunda i en intervju med Expressen efter separationen:

– Jag tror att många är ihop i onödan, sa han då och fortsatte:

– Det finns många knasiga idéer om varför, det enda jag vet är att bra är bra, lycklig är lycklig, dumt är dumt och surt är surt. Jag har inte doktorerat i det här ämnet och jag är inte expert på att bryta upp i rätt tid men funkar det inte, starta om och gör rätt. Är du inte glad i din relation, gör slut.

Annons

Kristins ord om relationen med sina barns pappor

I en intervju med Amelia 2019 berättade Kristin att hon har en god relation med sina barns pappor.

– Jag har egentligen inte haft några kriser. Jag har ju separerat två gånger, men jag ser inte det som motgångar eller kriser. Jag ser det som att vi hittade en bra lösning på ett problem. Jag tyckte faktiskt det var bra och positivt, för vi hade inte en fungerande relation. Därför har jag svårt att se det som motgångar, utan tvärtom ser jag det som någonting bra, sa hon till Amelia.

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén
Kristin Kaspersen och programledaren Hans Fahlén har sonen Leon tillsammans.

Hon sa då att det viktigaste är att barnen inte hamnar i kläm under föräldrarnas uppbrott.

– Jag har lärt mig att om man har ett problem så löser man det. Mina föräldrar separerade och hittade en bra lösning på en relation som inte fungerade. Och tack vare att de löste situationen på ett bra sätt så har jag aldrig känt mig drabbad av deras separation. Även om deras relation inte fungerade så satte de aldrig den i vägen för oss barn. I många relationer som tar slut, när det är barn emellan, så låter man irritationen över den andra partnern stå i vägen för vad som är bäst för barnen. Det är väldigt egocentriskt, men många hamnar där och det är sorgligt, sa hon till Amelia.

Annons

Kär i känd bankman

2015 fann Kaspersen kärleken igen – efter att ha varit singel i sju år. Det var i Swedbanks tidigare vd och koncernchef Michael Wolf som hon fann något speciellt i. Men romansen blev kortvarig, bara några månader. På Instagram under hösten 2015 berättade hon när paret valde att avsluta relationen.

”Vi skrattar fortfarande tillsammans som vänner, men sedan i somras är vi inte längre ett par. Han är en av de finaste vänner jag har haft har”, skrev hon då.

Kristin Kaspersen och Michael Wolf
Kristin Kaspersen och Michael Wolf.

Sedan dess har Kristin, vad vi vet, varit singel. I en intervju med Expressen har hon berättat att hon kan sakna en partner, samtidigt som hon inte letar eller vill stressa fram det.

– Ja, jag läste någonstans att man när man har varit singel länge blir man lite mer kräsen om man mår bra i det liv man lever. Inte kräsen kring utseende, men för att vara beredd att ta in en ny person i ens liv ska det kännas superbra, för det är inte tvåsamheten som är fokus utan att tycka om någon.

– Jag har inte tänkt att jag ska vara singel resten av livet, det har bara blivit så att jag har varit det lång tid nu. Dyker det upp någon så dyker det upp någon. Jag längtar efter att få tycka om någon och att någon tycker om mig på riktigt. Det ser jag fram emot, men jag känner ingen brådska, säger hon till Expressen.

FOTO: TT

Annons