TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kristin Kaspersens återförening med Robin Bengtsson

30 mar, 2020 
Kristin Kaspersen och Robin Bengtsson
Både Kristin Kaspersen och Robin Bengtsson var med och tävlade i den förra säsongen av Let's dance.
I fredags träffades de igen – nu berättar Kristin om återföreningen med Robin.
– Då kändes det som hemma, skriver hon.
Annons
Kristin Kaspersens hyllar sonen Filip LamprechtBrand logo
Kristin Kaspersens hyllar sonen Filip Lamprecht

Tidigare i mars drog en ny säsong av Let’s dance igång på TV4. Programmet har dock inte rullat på som vanligt i och med spridningen av coronaviruset och i fredags var det en något annorlunda show tittarna fick ta del av.

Deltagarna stoppades från att närvara vid direktsändningen och istället bjöds vi på ett fullspäckat program med gäster som CarolaThe MamasDarinPernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw. Även förra årets vinnare av Let’s dance, Kristin Kaspersen, på plats för att dansa tillsammans med jurymedlemmen Tony Irving.

Kristins tidigare Let’s dance-konkurrent, Robin Bengtsson, var också bjuden till studion för att uppträda. När Robin deltog i programmet förra året var det tillsammans med proffsdansaren Sigrid Bernson, som han numera är i ett förhållande med. Dansparet röstades ut precis innan kvartsfinal och till slut blev det alltså Kristin, och danspartnern Calle Sterner, som tog hem vinsten.

Annons

Återförenade i Let’s dance 2020

I ett inlägg på Instagram berättar Robin Bengtsson nu hur det var att återvända till Let’s dance. Intill en bild på sig själv tillsammans med artisten Sarah Dawn Finer skriver han:

”Kul att vara tillbaka i Let’s dance och gästa lite. Tack grymma Sarah Dawn Finer och Lets Dance-bandet. Hoppas ni har en fin fredagskväll!”.

I kommentarsfältet hittar man ingen mindre än Kritsin, som verkar vara lättad över att ha haft en vän på plats under kvällen.

”Så härligt att få du var den första jag mötte när jag kom dit. Då kändes det som hemma. Ni var fantastiska du och Sarah Dawn Finer”, skriver Kristin Kaspersen, varpå Robin svarar:

”Detsamma! Och du var ju helt grym som vanligt!!”.

Trots att det blev ett väldigt annorlunda avsnitt av Let’s dance verkar det som att TV4-tittarna är nöjda med showen de blev bjudna på.

”Helt fantastisk o underbart nummer ni sjunger otroligt fint ihop”, skriver en person i en kommentar till Robin Bengtssons inlägg.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons