Idol 2023 marknadsföring banner

Kristin Kaspersen syns ihop med Erik Segerstedt – bilderna visar

28 maj, 2023 
KRISTIN KASPERSEN
Let's dance är över för i år men Kristin Kaspersen ligger inte på latsidan för det.
Nu är hon ute och spelar golf med bland andra artisten Erik Segerstedt!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Kristin Kaspersen, 53, har gjort ett strålande jobb som inhoppare i Let's dance 2023. Det var bara dagar innan premiären som det stod klart att Petra Mede, 53, inte kunde axla rollen som programledare på grund av ryggproblem.

Efter en snabb övervägning var Kristin klar för rollen. Hon fick göra om lite i sitt schema och det var faktiskt bara en lördag som hon inte kunde vara på plats, då hoppade istället förra årets vinnare Eric Saade, 32, in.

Nu är det över för i år och efter lördagens dramatiska final var det till slut Hampus Hedström och Ines Stefanescu som fick titulera sig som vinnare.

– Jag sprutade champagne i hela mitt ansikte. Vad hände? Varför står vi här? Varför håller vi i glasskon?, sa en chockad Hampus till Hänt efter sändningen.

Annons

Kristin Kaspersen ute på golfrunda – bilderna visar umgänget med Erik Segerstedt

Om Kristin kommer tillbaka som programledare nästa år igen är fortfarande oklart. Faktum är att hon vet inte ens själv hur det ser ut nästa år, men självklart hoppas Kristin på att Petra ska krya på sig.

Dagen efter finalen är kanske en vilodag för de flesta som jobbat med Let's dance hela våren. Men Kristin ligger inte på latsidan, hon är nämligen ute och spelar en golfrunda.

Med på rundan är Kristins systrar Malin Berghagen och Monika Svensson samt Malins son Christopher Taylor. Gruppen har även med sig en femte person, ingen mindre än EMD-medlemmen Erik Segerstedt, 40.

Erik Segerstedt om relationen till Christopher Taylor

När Hänt träffade Erik på Melodifestivalen 2023 berättade han mer om vad han har för sig nu för tiden. Faktum är att han fortfarande är högst aktiv inom musiken och låtskrivande. Dessutom är han mycket nära vän med Mello-deltagarna Tennessee Tears.

EMD
Erik var en del av gruppen EMD tillsammans med Danny Saucedo och Mattias Andreasson

Erik var med country-duon under hela Mello-turnén och sågs därför både i första deltävlingen och semifinalen.

Annons

Men nu syns han alltså på golfbanan med Kristin Kaspersen och hennes familj. I ett meddelande till Hänt berättar han hur det kommer sig.

”Vi är vänner sedan länge”, skriver han om vänskapen med Christopher Taylor.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons