kristin kaspersen

Kristin Kaspersen om att programleda Let’s dance: ”Det kan....”

Kristin Kaspersen och Calle Sterner

Karriären går som på räls för Kristin Kaspersen.
Hennes podd Nyfiken på gör stor succé och på hennes sociala medier får vi se henne ta an flera olika projekt.
Nu svarar hon på frågan om sin framtid i Let's Dance.
Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”
0:40

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

(0:40)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 53, har det fullt upp med karriären. Idag driver hon sin podd Nyfiken på där hon bjuder in gäster som får prata om sina kända och okända livsöden, på ledarskap, drivkrafter, hälsa och livsval.

Kristin Kaspersens relation till Calle Sterner

Innan dess har hon synts till i flera olika tv-program som hon har programlett. Idag syns hon inte lika mycket i rutan, men 2019 ställde hon upp i det folkkära programmet Let's dance.

Nu kan Kristin komma med ett nytt besked om danstävlingen.

Året då Kristin ställde upp så tog hon hem hela tävlingen. Programledaren och proffsdansaren Calle Sterner, 32, charmade tittarna med fantastisk dans och kemi i tv-programmet.

De gjorde sånt starkt avtryck på tittarna att de tillslut vann den åtråvärda glas-skon. Calle är en van proffsdansare i Let's dance och har varit med i många säsonger, men säsongen med Kristin blev speciell. Eftersom de kom så nära varandra och fick ett starkt vänskapsband.

Kristin Kaspersen om att programleda Let’s Dance

Idag kan vi fortfarande ta del av deras nära relation då dansparet har kontakt på sociala medier genom att bland annat gilla och kommentera varandras inlägg.

Nyligen kunde Kristin Kaspersen komma med ett nytt besked om programmet. När Hänt träffar Kristin på röda mattan inför Tareq Taylor och Sarah Dawn Finers julshow Tareq & Finer fick hon frågan om hon kan tänka sig att programleda Let's dance.

– Nej men det kan jag ju inte göra, det är ju redan programledare där, så nej, de är fantastiska, säger hon.

Vad tråkigt! Men vi kan ju hoppas att vi får se Kristin göra en comeback som deltagare i danstävlingen, eftersom hon briljerade i tv-rutan.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN