ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens ord om Filip Lamprecht i Förrädarna

30 aug, 2023 
Simon Lundh
Filip Lamprecht är aktuell i den nya serien Förrädarna på TV4.
Nu berättar mamma Kristin om vad hon tror blir sonens största utmaning i serien.
– Ska bli intressant, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”Brand logo
Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

Filip Lamprecht, 26, har synts i ett stort antal program genom åren. För inte allt för länge sedan deltog han Hela kändis Sverige bakar tillsammans med Michel Tornéus, 37. En tävling som de lyckades kamma hem förstaplatsen i.

Kristin Kaspersens om Filip Lamprecht medverkan i det nya programmet

Det var inte den enda tv-sända tävling som Filip har vunnit. 2021 tävlade han i Let´s dance tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 27. Där lyckades han också plocka hem förstaplatsen och den åtråvärda glasskon.

Nu är Filip återigen aktuell för ett nytt program. Filip ska vara med i den nya serien Förrädarna på TV4. Ett program som är en blandning mellan de kända sällskapsspelen Cluedo och Maffia. Deltagarna ska försöka lista ut vem av alla medverkande som är förrädaren.

För att komma på vem förrädaren är kommer det förekomma en del ljugande. Något som Filips mamma Kristin Kaspersen, 53, inte tror kommer att vara det enklaste för sonen.

Annons

– Jag är supertaggad på det. Han är så sjukt dålig på att ljuga. Han tycker inte om det, så det ska bli intressant hur han klarar det.

Filip Lamprecht senaste projekt

Förrädarna är inte det enda som Filip hat haft fullt upp med. Nyligen delade han med sig av när han tillsammans med andra välkända profiler deltog i ett arrangemang där han var ambassadör för Minut dagen och Aja baja cancer.

”Vilken dag, vilket gäng och vilket fantastiskt arrangemang av Minut dagen och Aja baja cancer, som jag är stoltare än någonsin att vara ambassadör för! Tack till alla sponsorer och funktionärer som gör detta möjligt! Vill ni vara med mig och hjälpa fler familjer som drabbats av barncancer tillsammans med Aja baja cancer så kan ni läsa mer på deras instagram!”, skrev han på Instagram då.

Filips nästa program i tv-rutan, Förrädarna har premiär den 2 september på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons