Kristin Kaspersen om Calle Sterners kärleksrelation

Kristin Kaspersen Calle Sterner flickvän Johanna

Under sin medverkan i Let's dance 2019 lärde Kristin Kaspersen känna både Calle Sterner och hans flickvän Johanna Bohm Hermansson.
På sin Instagram skriver Kristin nu ärligt om Calles relation med flickvännen.

Det var i fjol som Kristin Kaspersen, 50, och Calle Sterner, 30, dansade hem svenska folkets hjärtan när de tillsammans tävlade i TV4:s Let’s dance. Dansparet tog sig hela vägen till final och efter en tuff kamp mot Magdalena Forsberg, 52, och Tobias Karlsson, 42, stod det klart att Kristin och Calle stod som vinnare.

Från sin medverkan i dansprogrammet tog de dessutom med sig en väldigt stark vänskap – och än idag umgås de två vännerna.

– Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, sa Kristin till Hänt om Calle efter medverkan i Let’s dance.

Även Calle Sterner bekräftade vänskapen och hyllade sin danspartner efter tävlingen.

– Jag och Kristin känner inte varandra sen innan och nu har vi umgåtts varje dag. Jag har verkligen fått en ny fantastisk vän, berättade Calle till Hänt i fjol.

Gemensamma projektet

I slutet av 2019 avslöjade Kristin Kaspersen och Calle Sterner att de har ett nytt gemensamt projekt på gång – det forna dansparet ska nämligen åka Vasaloppet tillsammans. Ihop med bland andra Let’s dance-motståndarna Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson ska Kristin och Calle åka de nio milen mellan Berga by i Sälen till Mora i Dalarna.

”När vi två inte kan köra Lets dance kör vi Lets Ski!”, skrev Kristin på Instagram när hon avslöjade nyheten.

Projektet kallar de för Ski Team Kaspersen och syftet är att samla in pengar till Naturskyddsföreningens miljöarbete.

Kristin Kaspersen om Calle Sternes kärleksrelation

Förberedelserna inför Vasaloppet är i full gång och i början av februari var hela laget inklusive Kristin Kaspersen och Calle Sterner iväg på träningsläger i fjällen. Just nu befinner de sig hos Magdalena Forsberg i Ullånger för att finslipa skidtekniken inför den stora utmaning som väntar den 1 mars.

Med i Ullånger är även Calle Sternes flickvän Johanna Bohm Hermansson, som Kristin Kaspersen lärde känna under sin tid i Let’s dance. När Kristin och Calle medverkade i tävlingen kom de varandra väldigt nära – men det fanns absolut ingen svartsjuka med i bilden från flickvännen Johannas håll.

– Hon är så cool och ni har en så fin relation, ni är trygga. Inga konstigheter om du kramar mig då det blir en del av det när man dansar ihop. Hon fattar den närhet som är i dans, hon kommer från den världen själv och fattar den grejen, sa Kristin Kaspersen till Hänt i fjol.

Nu har Kristin återigen kommenterar Calle Sterner och flickvännen Johannas relation. Det är på sin Instagram story som Kristin publicerat en bild på Calle och Johanna där de i skidkläder sitter framför en öppen spis.

”De här två”, skriver Kristin följt av en emoji med hjärtögon och fortsätter:

”Så mycket kärlek!”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram