Kristin Kaspersen om Calle Sterners drag i Let's dance

Kristin Kaspersen om otäcka olyckan i Let´s dance.

För ett år sedan var Kristin Kaspersen med i Let's dance.
Under en träning med danspartnern Calle Sterner föll hon så illa att hon behövde stygn.
Nu berättar Kristin om Calles oväntade drag efter olyckan.

Förra året dansade sig Kristin Kaspersen och Calle Sterner till ett förstapris i TV4:s Let’s Dance. 

För Kristin Kaspersen var inspelningen av programmet en känslosam resa. När kamerorna slocknat gick hon hem med inte bara en glassko – utan också en vän för livet.

– Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, har hon tidigare sagt om Calle.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner jublade efter vinsten i Let´s dance.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner jublade efter vinsten i Let´s dance.

Nu berättar Kristin Kaspersen om den otäcka händelsen som inträffade för precis ett år sedan – medan hon höll på att repetera inför Let´s dance tillsammans med danspartnern Calle Sterner.

Ett otäckt fall gjorde att Kristin fick uppsöka vård – och sy nio stygn.

Calle Sterner följde med mig till sjukhuset och sen åkte vi tillbaka för att träna. Jag fick ok från läkaren att göra det”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Gillar sitt ärr

I inlägget berättar tv-profilen att hon från sin pappa lärt sig mycket om  träning och sjukgymnastik – och vikten av att förebygga skador.

”Läkaren sa till mig att hade jag inte varit stark i kroppen kunde det slutat så mycket värre, både för nacke eller hjärnskakning. Jag behövde bara sy 9 stygn (huden som sprack och muskel gick av). Men inget annat hände”, skriver Kristin Kaspersen.

Tre timmar efter olyckan kunde Kristin Kaspersen och Calle Sterner fortsätta med sin träning. Idag bär Kristin sitt ärr i pannan med stolthet.

”Mitt ärr i pannan är det finaste ärr jag har då det påminner mig om vikten av att vårda kroppen och framförallt påminner den mig om en av dom roligaste månaderna i mitt liv, med Calle och alla andra i Lets Dance”, skriver hon och fortsätter:

Som jag älskade att lära mig dansa, skratta med alla vänner och vara i den obeskrivligt härliga dansbubblan på fredagarna.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!