Kristin Kaspersen och Calle Sterners kyss i Let's dance

Kristin Kaspersen och Calle Sterner i Let's dance

Kristin Kaspersen vann Let's dance 2019 tillsammans med sin danspartner Calle Sterner. Nu berättar de om orden som hjälpte dem att kamma hem segern.

I finalen av Let’s dance på TV4 kämpade programledaren Kristin Kaspersen, 49, och Calle Sterner, 29, mot skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg, 51, och Tobias Karlsson, 42. För första gången sedan 2016 var det två kvinnor i finalen, och det var till slut Kristin Kaspersen som tog hem vinsten och den berömda glasskon.

– Efter att vi har dansat kände jag bara att jag har verkligen gjort allt jag kan, och det var så skönt. Vi gjorde ett bra jobb, vi levererade och det var samtidigt en njutning, säger Kristin till Hänt efteråt.

Kristin Kaspersen och Magdalena Forsberg står på varsin sida om glasskon i Let's dance

Kristin Kaspersen och Magdalena Forsberg gjorde upp om glasskon i finalen av Let’s dance 2019.

Kristin Kaspersen hyllar Calle Sterner

Kristin Kaspersen har varit en storfavorit sedan start och under sin resa har hon gång på gång hyllat sin danspartner Calle Sterner.

– Jag är van att vara programledare och kanske hålla tillbaka lite, men det har bubblat inom mig den här teaterapan. Och när Calle då skriker ”kom igen, ta ut det, mer kan du”. Det har verkligen hjälpt mig att släppa loss. Det är så härligt. Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, säger hon.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner skrattar i Let's dance

Calle Sterner har betytt mycket för Kristin Kaspersen. han har bland annat lockat fram skrattet i henne.

Det tittarna missade I Let’s dance

Det tittarna inte fick se under finalen var det som hände precis innan deras shownummer, det vill säga den allra sista dansen paren gör tillsammans. Kristin skulle starta bakom en vit vägg där man såg hennes siluett som en skugga. Bara sekunder innan tv-kamerorna vänds mot henne och Calle Sterner går han fram och kysser henne på kinden. Efteråt berättar han vad han sa till henne vid tillfället.

–Gå ut, njut, gör din grej, berättar Calle Sterner.

Och det gjorde Kristin Kaspersen verkligen. Stort grattis till segern önskar vi på Hänt!

Se Kristin Kaspersen och Calle Sterners kyss här:

Finalen av Let’s dance sändes fredag klockan 20.00 på TV4 och går att se i efterhand på TV4 play.

FOTO: TT/Fredrik Sandberg, Stina Dahlgren