TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Kristin Kaspersen fick nattliga besök – av sin döda farmor

09 feb, 2016 
AvAngelica Jaako Billenman
I programmet "Vardagspuls" berättade Kristin Kaspersen nyligen om sina övernaturliga upplevelser under nätterna.
Annons

Kristin Kaspersens, 46, storasyster Malin Berghagen, 49, har tidigare varit programledare för “Det okända” i Sjuan, där man får följa människor som har problem med andar i sitt hem.

Men nu avslöjar Kristin att hon faktiskt också kan se spöken! I “Vardagspuls” som hon leder i TV4, berättar hon om sina övernaturliga upplevelser:

– Jag har alltid varit väldigt mörkrädd. Och när jag flyttade till mitt hus vaknade jag varje natt av att jag trodde det var min son som kom in till mig på natten. Så jag satte mig upp och tog fram händerna, men så var han inte där, säger Kristin.

intervju med kristin kaspersen, programledare, sverige, i vasaparken, stockholm. grå väst. blå jeans. fundersam. 2011-06-16 (c) Stefan Jerrevång / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 2801
Kristins hus var hemsökt – av hennes farmor.

Kristin pratade då med sin syster Malin om händelserna och de kom fram till att det kanske var Kristins farmor som hemsökte henne för att försäkra sig om att hennes barnbarn mådde bra.

Annons

– Hon har alltid skyddat mig och varit trygg. Så när jag vaknade nästa natt sa jag: “Farmor, vet du vad, det är helt okej med mig. Jag mår jättebra så väck inte mig är du snäll, jag vill sova klart”.

2013-08-06 Allsång på Skansen program 7 På bilden: Malin Berghagen och Kristin Kaspersen Photo: Robert Eklund/Fame Flynet Code: 2092 COPYRIGHT FAMEFLYNET SWEDEN
Kristins syster Malin har tidigare varit programledare för “Det okända” på Sjuan.

Och tricket fungerade.

– Efter det har jag inte vaknat mitt i natten igen. Så jag tror att det var hon, säger hon.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons