kristin kaspersen

Kristin Kaspersen om flytten – därför sålde hon sin förra lägenhet

KRISTIN KASPERSEN

Kristin Kaspersen har lagt vantarna på en ny lägenhet.
Nu berättar hon varför.
”Jag fick ett ryck”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”
0:40

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

(0:40)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 53, har köpt en ny lägenhet! Detta meddelade hon nyligen i ett inlägg på Instagram.

”NU VÄNTAR JOBB OCH FLYTT!”, skrev Kristin och fortsatte:

”Nu är jag hemma och redo för jobb och nya äventyr på hemmaplan. Om ett par veckor flyttar jag. Det var inte enligt plan men en fin lägenhet dök upp som passar oss bättre. Men Kerstin lämnar jag inte. Jag flyttar 4 minuters promenad bort.Nu väntar något nytt

Kristin Kaspersen om flyttkaoset

Och nu har flytten gått av stapeln! De senaste dagarna har Kristin jobbat järnet för att få med allt som ska med till nya lägenheten och nu är hon äntligen på plats.

”Flyttkaoset har lagt sig, både inom mig och runt om.”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Som jag rensat, planerat och organiserat kring denna flytt. Tror jag gick in i det lite extra då jag älskar att rensa. När jag gör det så känns det som en rening även inombords.”

Att den nya lägenheten är mysig råder det inga tvivel om. Häromdagen visade Kristin upp de första bilderna från lyan och det ser riktigt mysigt ut.

KRISTIN KASPERSEN
FOTO: INSTAGRAM

Därför flyttade Kristin Kaspersen till nya lägenheten

Hon berättar även om anledningen till varför hon nu har flyttat.

”Vi har haft så fina år i förra lägenheten, det var ingen planerad flytt. Jag fick ett ryck när jag hittade en lägenhet på hemnet och som även sönerna gillade. (De är vuxna och snart är båda utflugna men för mig är det så viktigt att även de ska känna att det är ett hem att komma hem och landa i när de vill).”, skriver hon och fortsätter:

”De fina minnena från förra lägenheten bär jag med mig och det som varit mindre roligt lämnar jag bakom mig. Även om erfarenhet och lärdomar förhoppningsvis gör nytta framöver. Så nu har jag rensat bort massa onödigt i livet som stjäl energi och lämnat plats för nya möjligheter. Så galet härligt!”

Kristin berättar att alla som sett lägenheten älskar den.

”Och vi alla älskar lägenheten. På tre dagar har vänner kommit och gått och jag fullkomligt älskar att vårt hem kan vara en plats där vi möts, likväl som det är en lugn vrå där jag kan vara själv ibland, vilket jag njuter av då jag aldrig känner mig ensam.”, skriver hon och avslutar:

”Kroppen är lite öm efter dessa dagar men jäklar vad bra jag mår. Full av energi och med ett behagligt inre lugn. ”Förändringar kan vara jobbiga men då är det viktigt att komma ihåg de görs för att det ska bli ännu bättre”.

FOTO: BARDELL ANDREAS/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN