Kristin Kaspersen om framtiden med Calle Sterner efter Let's dance

Kristin Kaspersen och Calle Sterner dansar i Let's dance

Let's dance är snart över, men resan för Kristin Kaspersen och Calle Sterner fortsätter. Nu avslöjar de sitt nya projekt ihop.

Det är dags för semifinal av Let’s dance på TV4, och endast tre par är kvar i kampen om den åtrovärda glasskon. Programledaren Kristin Kaspersen, 49, kändissonen och DJ:en Lance Hedman Graaf, 18, och skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg, 51, har alla fortfarande chans att vinna Let’s dance 2019.

Kristin Kaspersen och hennes danspartner Calle Sterner, 29, har gjort succé vecka efter vecka. När Hänt tidigare frågat henne om de fina orden från juryn är hon noga med att poängtera att det är tack vare Calle Sterner.

– Nej, men jag blir ju superglad, därför att för mig handlar det ju om att jag har världens bästa danslärare, säger hon.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner dansar i Let's dance

Kristin Kaspersen och Calle Sterner har gjort succé i Let’s dance.

De två har kommit varandra nära under de månader de har svettats, dansat, gråtit och skrattat ihop i studion. Flera gånger har Kristin Kaspersen uttryckt sin tacksamhet över hur Calle Sterner ständigt stått vid hennes sida.

– Att jobba så tätt ihop med någon, att lyssna in varandra, att respektera den andra, att ge den andra plats, det är ok att göra fel och vi löser det här tillsammans. För mig har det varit en jätteviktig resa i tillitsfrågan. Hur dålig jag än är en dag så står han kvar. Han lämnar inte mig även om jag gör bort mig, har hon berättat för Hänt.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner jobbar ihop efter Let’s dance

Nu står det klart att dansparet kommer fortsätta jobba ihop, även efter att deras Let’s dance-resa är över.

– Vi ska ju göra lite grejer tillsammans, en träningshelg med dans och yoga, avslöjar Kristin Kaspersen.

Hon själv utför yoga dagligen, och på Instagram har följarna länge fått se henne lägga upp bilder där hon står i olika yogapositioner. Träningshelgen med Calle Sterner blir inte förrän i december, så de har gott om tid på sig att planera.

– Det blir lite dans, yoga, föreläsning och lite klasser ihop, berättar hon.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner skrattar i Let's dance

Under de veckor de har dansat ihop har de blivit riktigt nära vänner. Nu fortsätter Calle Sterner och Kristin Kaspersen sin resa ihop även efter Let’s dance.

”Skitkul”

De båda är eniga om att det känns skönt att ha något inplanerat efter Let’s dance, så att allt inte bara tar slut i och med programmets avslutning.

– Det här ska bli skitkul. Så hoppas vi att vi kan göra fler grejer ihop, säger Kristin Kaspersen.

Mer information om träningshelgen kommer på deras sociala kanaler meddelar Kristin Kaspersen och Calle Sterner,

FOTO: TT/Karin Törnblom