Kapersens okända smärta – som hon döljer i direktsändning : "Så korkat"

Ikväll sänds Idrottsgalan på Svt 20.00 och Kristin Kaspersen är programledare för fjärde året i rad. Men frågan är om sändningen kommer att gå helt smärtfritt för henne då hon drabbats av smärtor som kan försvåra allt för henne.

Ikväll är det dags för Idrottsgalan där Sveriges främsta idrottshjältar ska prisas för vad de åstadkommit under året som gått. Programledare för galan är Kristin Kaspersen, 48, precis som flera år tidigare. Men till skillnad från de tidigare åren hon lett galan har Kristin stött på ett problem som kan göra sändningen tuff för henne. Bara dagarna innan galan drabbades programledaren av ryggskott.

– Det är så korkat va, men jag fick det i fredags och jag är inte så bra på att sitta. Men jag ska ändå inte sitta ner under galan så det går jättebra. Det är lite ömt bara, säger hon till Aftonbladet.

Kristin har gjort vad hon kunnat för att underlätta värken i hennes rygg och är tacksam för att hon känner sin kropp så pass bra.

– Jag fick behandling i två timmar i lördags, jag är glad att jag har lite koll på kroppen själv så jag vet hur man behöver göra för att förbättra och inte försämra, säger hon.

Kristin Kaspersen är en av Sveriges främsta programledre. 

I fyra år har hon lett Idrottsgalan. 

Krisitn med mamma Barbro Lill-Babs Svensson.

Kristin Kaspersen med sonen Filip.

Hennes son Filip Kaspersen Lamprecht är sedan en tid tillbaka tillsammans med Peg Parnevik.

Men själv är hon inte orolig för kvällens sändning, det är fjärde gången hon leder galan och kan det som rinnande vatten.

– Jag har gjort den här galan några gånger så det är lite som att komma hem.

Men nervositeten finns ändå där eftersom hela arrangemanget ändå sänds live ut till hela landet.

– Det klart jag blir nervös, men så fort jag kommer inte så känner jag mig väldigt trygg där jag är på Globen och med sändningen, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersen vågade inte somna – lärde sonen ringa 112

LÄS OCKSÅ: Fansen häpnar efter Kristin Kaspersens magbild: ”Wow”

Foto: IBL 

 

SENASTE NYTT!