LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kristian Täljeblad avslöjar relationsbeslutet med Anna Pankova

17 aug, 2019 
Andreas Kristensson
Kristian Täljeblad och Anna Pankova
Kristian Täljeblad och Anna Pankova träffades under inspelningarna av Paradise hotel 2017. Nu avslöjar Kristian att paret inom en snar framtid är redo att ta nästa steg i relationen.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Den tidigare Paradise hotel-deltagaren Kristian Täljeblad, 29, berättade under Rockbjörnen i tisdags att någonting stort är på gång mellan honom och flickvännen Anna Pankova, 22. Paret har varit tillsammans i två år efter att de träffats och fattat tycke för varandra i dokusåpan Paradise hotel 2017.

Inte nog med att Kristian och Anna bor tillsammans, de jobbar även ihop med sin gemensamma kanal på Youtube. Paret har också en podcast vid namn Liten på jorden, Stor i orden. Kristian Täljeblad berättar att han tillsammans med Anna Pankova kommer att fortsätta med dessa projekt så länge de båda trivs med det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Båda försöker göra det som är roligt och så länge vi kan göra det samtidigt som vi har stöd från våra fans, så mår vi båda väldigt bra, säger Kristian Täljeblad till Hänt.

Paret har idag cirka 80 000 prenumeranter på Youtube och över 200 000 följare på Instagram.

Kristian Täljeblads känslor för flickvännen Anna Pankova

Kristian Täljeblad och Anna Pankova byggde upp en stark kärlek till varandra under Paradise hotel och har fortsatt att visa den utåt via sociala medier de senaste två åren. När Kristian Täljeblad pratar om sin flickvän berättar han glatt att han gärna vill leva resten av sitt liv tillsammans med henne.

Annons

– Jag vill leva lyckligt med Anna i alla våra dagar, tills döden skiljer oss åt, säger han till Hänt.

När han senare får frågan om det finns ett framtida bröllop att se fram emot svarar han:

– Det finns ju inget exakt datum än men jag ser mig gifta mig med Anna i en kommande framtid, det kan jag säga.

Kristian Täljeblad vill dock inte avslöja några detaljer kring sina tankar kring ett frieri, men han hintar ändå om att paret inom en snar framtid är redo att ta nästa steg i relationen.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons