Kristian Luuks familjelycka efter skilsmässan från Carina

Carina Berg och Kristian Luuk

I oktober 2016 lämnade Carina Berg och Kristian Luuk in en ansökan om skilsmässa.
Sedan dess har Kristian hållit sitt privatliv utanför sociala medier men under söndagen delade han plötsligt med sig av sin stora familjelycka.
”Tillsammans är vi oslagbara”, skriver Kristian på Instagram.

Kristian Luuk, 53, och Carina Berg, 42, var länge ett av Sveriges hetaste kändispar. Ex-makarna gifte sig 2008 i all hemlighet men i oktober 2016 beslutade de sig för att gå skilda vägar. Detta var något som de gemensamt avslöjade genom sociala medier.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, skrev Carina Berg på sin Instagram och undertecknade inlägget med bådas förnamn.

Starka orden om skilsmässan

Det tog ett bra tag innan de två tv-profilerna bestämde sig för att prata om skilsmässan utåt. Plötsligen berättade Kristian om hur han hade mått efter skilsmässan. Det var i Karlavagnen i P4 som han berättade att det fanns dagar då han inte ens orkade gå upp ur sängen.

– Båda gångerna när jag har skilt mig så har jag märkt att kompisgänget möblerats om. Vissa valde att bara umgås med min ex-fru och plötsligt blev man inte bjuden på parmiddagarna. Men så var det plötsligt andra kompisar som dök upp från någonstans och stöttade mig genom de jobbigaste dagarna. Kompisar jag inte umgåtts med på flera år blev plötsligt nära vänner, sa han i Karlavagnen.

Beslutet för sonen Holger

Tillsammans har Carina och Kristian sonen Holger Luuk som idag är 10 år gammal. Även om hans båda föräldrar är två av Sveriges kanske kändaste tv-profiler så beslutades det tidigt att han inte skulle synas allt för ofta i offentligheten.

I december fick Carina sitt andra barn, sonen Otto Berg, tillsammans med sin nuvarande make Erik Berg, 31. Även Kristian har fler barn än den gemensamma sonen med Carina, sedan en tidigare relation har han dottern Smilla, 22, och sonen Sebastian, 20.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

”Tillsammans är vi oslagbara”

Vanligtvis är det främst jobbrelaterade uppdateringar som följarna får se på Instagram men under lördagsmorgonen delade han med sig av ett kreativt sätt att umgås med sina föräldrar utan att sitta allt för nära dem under pandemin.

Melodikrysset på distans med mamma och pappa. Tillsammans är vi oslagbara!”, skriver han på Instagram.

FOTO: Fredrik Hessman/TT/Eero Hannukainen/TT