ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristian Luuk om att dejta mer än en kvinna i taget – ärliga orden

02 okt, 2023 
Sedan skilsmässan med Carina Berg är Kristian Luuks kärleksliv ett mysterium.
Nu delar programledaren plötsligt med sig av sina tankar kring att dejta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristian Luuk om framtiden för På spåretBrand logo
Kristian Luuk om framtiden för På spåret

Kristian Luuk, 57, är nu aktuell med ännu en säsong av På spåret. Det inte allt för sällan vi ser honom i tv-rutan, som en av Sveriges populäraste programledare är Kristian ett välkänt ansikte för svenska folket men något som Kristian alltid varit noggrann med är att hålla privatlivet privat.

Sedan skilsmässan med Carina Berg, 45, år 2016 är det oklart hur Kristians kärleksliv ser ut.

Kristian Luuks plötsliga uttalande om att dejta flera samtidigt

I en ny intervju med Eftermiddag i P3 väljer nu däremot Kristian att besvara några frågor som ger lite detaljer kring hur han ser på relationer. Han får nämligen frågor om vad han anser är en dealbreaker i en relation.

– Är det en dealbreaker om hon vill att ni introducerar en tredje person i erat förhållande och den här personen är då den mycket trevlige och omåttligt populära programledaren Rickard Olsson, frågar programledare Hanna Hellquist.

Annons

– Jag har verkligen ingenting emot Rickard Olsson men det är en dealbreaker, svarar Kristian Luuk.

Det fortsätter med att Hanna och programledarkollegan Christopher Garplind föreslår att det istället skulle vara någon av de två som är den tredje parten, var på Kristian svarar:

– Då blir det svårare.

Kristians funderande får Hanna tillslut att fråga om hur Kristian ser på just polyamorösa relationer.

– Så det är inte poly du är emot?, frågar Hanna.

– Nej, svarar Kristian.

Carina Bergs starka relation till Kristians dotter Smilla idag

Kristian och ex-frun Carina har tillsammans sonen Holger, 14. Men nyligen kunde Hänt avslöja att Carina har en nära relation till Kristians dotter Smilla, 26, också. Carina och Smilla dök nämligen upp på en premiär tillsammans, tidigare under hösten.

– Det här är min bonusdotter. Har man råkat gå och bli min unge så får man nog dras med mig resten av livet, sa Carina Berg till Hänt angående Smilla, under premiären.

FOTO: TT

Annons