LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför höll Kristian Luuk sin nya flickvän hemlig i flera år

17 dec, 2023 
Linn Seipel
kristian luuk nya tjej hanna eklöf
Programledaren Kristian Luuk är kär!
Nu talar han ut om varför de tog honom två år att gå ut med att han och före detta kollegan Hanna Eklöf är i en relation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här sätter Bianca Kristian Luuk på plats – se klippetBrand logo
Här sätter Bianca Kristian Luuk på plats – se klippet

Efter att ha hintat om att han inte längre är singel tidigare i år, i en intervju med Eftermiddag med P3, så offentliggjorde han den 11 december nya relationen med ett inlägg på sin Instagram.

”Hanna. Min stora kärlek.Två år snart.”, skrev han följt av ett rött hjärta.

Kristian Luuk om kärleken till Hanna Eklöf – därför höll de relationen dold

I säsongsavslutningen av Hellenius hörna som sänds under söndagen berättar Kristian mer om relationen.

Annons

– Alltid härligt att berätta om kärleken, säger han märkbart glad, när programledaren David Hellenius gratulerar Kristian.

Han berättar vidare att de varit tillsammans i två år, vilket givetvis leder David in på frågan: Hur har en offentlig person som du lyckats hålla det hemligt så länge?

– Det är lite härligt ibland när man är så mycket i tv och är offentlig, att få ha något som är lite för sig själv, svarar Kristian och fortsätter:

– Hon jobbar också med tv, men bakom kulisserna och har ju valt att inte vara så offentlig. Så det har varit ganska mysigt.

Kristian Luuk om att dejta som äldre: ”Man är en annan person”

Sedan ställer David en fråga som får Kristian att brista ut i gapskratt. Nämligen hur det är att dejta på ”ålderns höst”. Han börjar snabbt att förklara på låtsas genom att imitera en gammal farbrors röst, innan han går ur karaktär och svarar på frågan med en återfunnen seriositet.

– Man blir äldre, då ser man andra saker. Man är en annan person också, så att det är härligt. Det är mysigt att vara kär.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, TV4

Annons