ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Krister Henrikssons, 77, besked om hälsan – svåra smärtorna: ”Illa”

04 dec, 2023 
Krister Henriksson
Krister Henriksson fyllde nyligen 77.
Nu berättar han för Hänt hur det egentligen ligger till med hans hälsa.
– Jag ramlade ganska illa, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippetBrand logo
Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippet

Den folkkära programledaren Krister Henriksson, 77, är bland annat känd som Kurt Wallander i tv-serien Wallander. Innan dess hade han en roll i Rederiet och fick därefter sitt stora genombrott 1993 i och med huvudrollen i SVT-serien Den gråtande ministern.

Krister Henrikssons beslut för karriären – lämnade Dramaten i somras

– Jag säger som de brukar: äntligen! Det är ett avsked. Jag har varit med om avsked förr; skilsmässa, människor som har avlidit och barn som har flyttat hemifrån. Livet är en serie avsked hela tiden, men jag har ganska god erfarenhet av avsked. De är smärtsamma i stunden, men livet blir alltid lättare och roligare efteråt, sa han till Aftonbladet vid sista uppsättningen.

Krister Henriksson om hälsan – svåra smärtorna

Under helgen dök Krister upp på premiär, denna gång var han endast på plats som gäst och Hänt fick ett samtal med skådespelaren. Under intervjun kom Kristers hälsa på tal, var på han berättade om de okända besvären han lider av.

Annons

Hur skulle du ranka hälsan ett till fem?

– Hälsan är alltid fem.

Din hälsa, hur mår du?

– Då får jag nog krypa ner den till en trea. Jag har nämligen en kotkompression för jag ramlade ganska illa. Det blev eh, eh... men det är okej, säger Krister.

Smällen var rejält och Krister tvingades söka vård akut, nu väntar nya besök inom vården.

– Jag ska gå dit imorgon, men jag har röntgat så jag vet att det är en kotkompression men imorgon ska jag till en naprapat och få övningar. Se vad jag får göra och inte får göra. Annars är allting jättebra.

FOTO: TT

Annons