Artikeln innehåller reklamlänkar

Kopiera kändisarnas snyggaste klackar

Sommarens snyggaste klackskor

LÄS OCKSÅ: 15 snygga – och svala! – favoriter till sommargarderoben

Något av det bästa med den här årstiden måste väl ändå vara alla snygga skor man får införskaffa sig. Bort med alla stängda skor som gör våra fötter svettiga och illaluktande – fram med med de öppna, färgglada, snygga och härliga sandaletterna som får våra små fötter att luftas fritt i värmen.

Vi älskar sandaletter och har därför hämtat inspiration från Hollywood och alla stjärnor som ränner på andra sidan jorden. Vi såg snabbt vad som verkar vara sommarens grej och plockade ihop de tre bästa till er.

Modellen Charlotte McKinney rockar ett par vita sandaletter på den röda mattan. Stiligt, enkelt och går alltid hem enligt oss. Vill du också rocka vita heels i sommar så ska du klicka HÄR  (länk till Apprl)

Sommarens snyggaste klackskor

Är du lite mer vågad och tycker om när skorna sticker ut så ska du slänga ett öga på skådespelaren Bella Thorne istället. Hon matchar nämligen både hatt och topp med sina klackar i orange. Vill du köra på ett par färgglada skor i sommar ska du klicka HÄR (länk till Apprl)

Sommarens snyggaste klackskor

Och sen har vi stilikonen, och Hänt-redaktionens favorit från tv-serien Pretty Little Liars, Shay Mitchell. Hon lyckas alltid med sina outfits och klär sig ofta väldigt enkelt. Ett par originella svarta klackar som man bara kan glida ner i är precis vad hon älskar. Låter det som något för dig, det här med att bara glida ner i skorna, så ska du klicka HÄR (länk till Apprl)

Sommarens snyggaste klackskor

Vi själva hade tänkt att klicka hem allihop på en gång, för vi menar – det går ju inte att välja! ÄNTLIGEN är sommaren här för att stanna.

Foto: IBL, Stella Pictures

Senaste nytt