LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lucas Simonssons otäcka skada efter olyckan med elsparkcykeln

10 jun, 2019 
AvEleonor Björch Lowe
Lucas simonssons skräckskada efter sparkcykeln
Komikern och Instagram-profilen Lucas Simonsson var under helgen med om en brutal trafikolycka när han åkte elsparkcykel. ”För mig blev allt svart”, skriver han i ett inlägg.
Annons
Komikern Lucas Simonssons otäcka skada efter dramatiska olyckan med elsparkcykelnBrand logo
Komikern Lucas Simonssons otäcka skada efter dramatiska olyckan med elsparkcykeln

Elsparkcyklarna ökar explosionsartat i populäritet och folk swishar fram på gator och torg – ofta utan hjälm. Sparkcyklarna kan gå upp till 35 kilometer i timmen i nedförsbacke och då är olyckan lätt framme. En som lärt sig det den hårda vägen är Instagram-profilen Lucas Simonsson, 27. Han berättar om sin otäcka olycka på Instagram:

För mig blev allt svart och jag vaknar av att en främling pratar med ambulansen i telefon. 10 minuter innan det så minns jag att jag hade lite problem med bromsarna, samt att gasen kunde hänga sig. En liten uppmaning bara: Var försiktiga när ni kör dessa. Håll er på cykelbanan, kör inte dessa när ni har druckit och framförallt ha alltid hjälm på er.

Komikern klarade sig undan med sju stygn i pannan samt fyra i örat.

Hade jag haft otur kanske jag inte hade levt idag. Hoppas att alla tar åt sig där ute och tar hand om varandra. Livet är för kort för att slängas bort på en sparkcykel.

Annons

Lucas skriver även att han kommer berätta mer om olyckan i sin podd ”Mellan himmel och jord”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Orden i Nyhetsmorgon

Under måndagsmorgonen dök han upp i ett videosamtal i Nyhetsmorgons direktsändning för att berätta mer om den olycka han varit med om.

– Jag mår jättebra nu, men det hade ju kunnat gå mycket värre. Jag hade ganska tur måste man säga. Jag hade ingen skallskada eller något liknande skador. Det var mest bara ytligt, säger han i Nyhetsmorgon och fortsätter:

– Det är svårt att säga vad som hände, jag kommer inte riktigt ihåg alls hur själva olyckan gick till. Jag åkte upp för en ganska brant uppförsbacke och hade problem med bromsen och att gasen hängde sig. Efter det blev det svart.

FOTO: Instagram

Annons