LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Komikern hatar intervjuer – då gör han så här

05 nov, 2014 
AvCharles Thulin
"Det är inte möjligt för en människa att bli 2000 år", är en av de konstiga sakerna som komikern Richard Ayoade kommer fram till i det här sjuka klippet.
Annons

Han är en av Storbritanniens mest populära komiker.

Richard Ayoade, 37,  har medverkat i och skrivit flera hyllade kultserier som “Garth Marenghi’s Darkplace” och “IT Crowd”.  Trots stjärnglansen hatar den brittiske komikern intervjuer och sägs vara en väldigt blyg person.

I boken om Richard Ayoade, som han själv skrev, intervjuade 37-åringen också sig själv. Boken släpptes i oktober och nyligen ställde komikern upp på en intervju för att prata om boken – men enbart om han själv fick bestämma intervjuare. Valet föll på den erfarne journalisten Krishnan Guru-Murthy.

Medan reportern försöker ställa seriösa frågor om boken och Ayoades liv sabbar komikern intervjun fullständigt genom osammanhängande haranger och märkliga citat.

Ayoade
Foto: Channel4

– Du vet väl att den 2000 år gamla mannen som Mel Brooks spelade egentligen inte var 2000 år gammal? Det var fortfarande Mel Brooks i rollen. Det är inte möjligt att bli 2000 år, säger Ayoade helt taget ur luften när reportern ska ställa en fråga.

På en fråga om Ayoades Norsk-Nigerianska ursprung svävar han ut igen.

– Jag tycker att det borde finnas fler norrmän överallt. De har ett hög födelsetal men invånarantalet förblir detsamma. De flyr likt råttor som lämnar ett sjunkande fartyg. Jag ogillar inte intervjuer men det är som att pendla. Jag accepterar att det är en del av det här men ingen älskar det.

Se den konstiga intervjun:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons