BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Radioprofilen Kodjo Akolor har blivit pappa – för tredje gången

27 sep, 2022 
KODJO AKOLOR
Kodjo Akolor är en välkänd programledare och komiker inom både radio och tv. År 2019 ledde han även Melodifestivalen tillsammans med Sarah Dawn Finer.
Nu visar han upp den stora bebislyckan!
Annons
5 udda fakta du vill veta om Melodifestivalens nya programledare Jesper RönndahlBrand logo
5 udda fakta du vill veta om Melodifestivalens nya programledare Jesper Rönndahl

Det var i våras som Kodjo Akolor, 40, avslöjade att han och hustrun Olga Nikrasova Akolor, 38. väntar sitt tredje barn.

”Är det en fågel? Är det ett plan? Nej det är en bebis inuti min fru!!!”, skrev programledaren till en ultraljudsbild på Instagram.

Kodjo och Olga träffades redan 2004 när de båda studerade på samma folkhögskola. De har sedan tidigare barnen Zion, 6, och Zoë, 4, tillsammans, och de har dessutom skrivit en bok ihop, Den ultimata föräldraguiden – som handlar om inget mindre än just föräldraskap. I förorden av boken skriver de:

”Vi valde att konsekvent bortse från och utesluta alla de ”goda” råd som vi aldrig hade bett om från erfarna och oerfarna föräldrar och diverse människor vi träffat på gatan. Vi anser att det inte finns något recept på vad som gör dig till en bra förälder”, skriver de i Den ultimata föräldraguiden.

Annons

Kodjo Akolor har blivit pappa för tredje gången – avslöjar könet

Men nu har Kodjo och Olga äntligen kunnat välkomna ytterligare en liten pojke till "The Akolorians", som Kodjo själv kallar det.

”Efter många om och men. Där Olga var en birth slay queen!!!! Så är äntligen den senaste medlem i team akolor, aka the Akolorians äntligen här. Den 27 september kl 04:08 föddes vår grabb. Welcome to the world my boy. Hoppas att han hinner lösa inflationen och alla andra problem i världen inom kort. P.S var det någon som gissade rätt?”, skriver Kodjo.

Nu väller gratulationerna in i kommentarsfältet.

Stort grattis från oss på Hänt!

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT

Annons