LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alla deltagare i Kockarnas kamp 2023 revanschen – se hela listan

15 sep, 2023 
Frida Eklöf
Deltagarna i Kockarnas kamp – Revanschen och Pär Lernström
Den tredje oktober är det premiär för TV4:s storsatsning Kockarnas kamp – revanschen.
Deltagare som varit med i programmet tidigare en andra chans att ta hem den prestigefulla tävlingen.
Här är listan med alla deltagare!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ida Hallquist avslöjande om Ack Värmland – sex år efter succénBrand logo
Ida Hallquist avslöjande om Ack Värmland – sex år efter succén

Den tredje oktober har det blivit dags för tio kockar att återigen göra upp i Sveriges mest händelserika matlagningstävling – Kockarnas kamp!

Det kommer bli avsmakning, såser, köttstyckning och massa fler knivskarpa tävlingar som kockarna ska göra på en bestämd tid.

Men nytt för i år, och i programmets historia, är att alla deltagare redan varit med en gång tidigare och vill ha en efterlängtad revansch.

I vanlig ordning är det ingen mindre än programledaren Pär Lernström, 43, som leder tittarna genom programmet. Pär har sedan start lett Kockarnas kamp och snart har säsong tolv premiär.

Så, vilka är kockarna som ska försöka ta hem vinsten med sin matlagning? Nu presenteras årets stjärnkockar i Kockarnas kamp 2023.

Alexandra Zazzi, 57

Alexandra var en av deltagarna i den fjärde säsong av Kockarnas kamp, år 2015. Hon åkte ut i avsnitt fem och har en framgångsrik karriär bakom sig. Alexandra är bland annat en flitigt anlitad tv-kock, matskribent och kokboksförfattare.

Annons
Alexandra Zazzi
Alexandra Zazzi

Johan Jureskog, 48

Johan medverkade i programmet 2013, då säsong två sändes, där han hamnade på en andraplats. Idag driver han restaurangerna AG, Rolfs Kök och nyöppnades Rolfs hav i Stockholm. Johan är även grundare av snabbmatskedjan Jureskogs. Senast vi såg honom i tv deltog han i TV4:s Let's dance.

Johan Jureskog
Johan Jureskog

Danyel Couet, 50

Danyel var med I säsong tre av Kockarnas kamp, år 2014, då han åkte ut i det fjärde avsnittet. Han driver två restauranger, Allegrine i Stockholm och Burgsviks krog på Gotland.

Annons
Danyel Couet
Danyel Coeut

Isabella Morrone, 36

Isabella var en av deltagarna i den femte säsongen som sändes 2016. Hon kammade hem tredjeplatsen efter tävlingsmomentet smaktestet, där hon bara hade ett enstaka rätt. Under åren har hon jobbat på några av de främsta krogarna i Stockholm och utomlands.

Isabella Morrone
Isabella Morrone

Norbert Lang, 73

Norbert var med i säsong sju av Kockarnas kamp som gick på tv 2018. Han är en kocklegendar som står bakom den gamla finkrogen Paul & Norbert. Idag är han en flitigt anlitad gästkock och sparrisexpert.

Annons
Norbert Lang
Norbert Lang

Joakim Almquist, 38

Även Joakim deltog i säsong sju av programmet, men han fick ett snöpligt slut då han åkte ut först av alla deltagare. Han driver restaurangerna Punk Royal i Stockholm, Köpenhamn och Oslo samt Coco & Carmen i Stockholm.

Joakim Almquist
Joakim Almquist

Michael Björklund, 48

Michael är ett välbekant ansikte i tv-sammanhang, 2014 deltog i säsong tre av Kockarnas kamp, där han åkte ut först av alla, och 2020 stod han som segrare i programmet Robinson. Idag driver han restaurangen Smakbyn på Åland samt restaurangerna Åland Destillery, och Niska på Åland som även finns på flera ställen i Finland.

Annons
Michael Björklund
Michael Björklund

Florencia Abella, 38

Florencia var en av deltagarna i säsong nio, som sändes 2020. Hon lämnade tävlingen i avsnitt fyra och idag är hon köksmästare på enstjärniga restaurangen Ekstedt i Stockholm.

Florencia Abella
Florencia Abella

Daniel Müllern, 49

Daniels tid i Kockarnas kamp var minst sagt dramatisk. Han medverkade i säsong fem som sändes 2016, men han tvingades lämna redan i avsnitt fem, det efter att han hackat rättika och skurit av sig en av fingertopparna. Idag driver han restaurangen Tumült i Ystad.

Annons
Daniel Müllern
Daniel Müllern

Linnéa Liljedahl, 40

Linnea var en av deltagarna i säsong sju, som sändes 2018. Hon tog sig till finalen men förlorade mot vinnaren Thomas Sjögren. Idag driver hon restaurangen Linnéa&Peter som är belägen i Örnsköldsvik. Tidigare har hon jobbar på deltagaren Norbert Langs restaurang Paul & Norbert.

Linnéa Liljedahl
Linnéa Liljedahl
Annons

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

Annons