LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Klas Beyers kärleksavslöjande efter Robinson: ”Underbart”

26 maj, 2019 
Hänt
Robinson-vinnaren Klas Beyer om kärleken.
Klas Beyer är en av deltagarna som nu tävlar om att vinna Robinson 2019. För Hänt berättar han nu om kärleken på hemmaplan.
Annons
Jannika om kvällens drama på Utposten i Robinson: ”Vi var för hårda för produktionen”Brand logo
Jannika om kvällens drama på Utposten i Robinson: ”Vi var för hårda för produktionen”

Årets säsong av Robinson börjar lida mot sitt slut, och en av deltagarna som lyckats hålla sig kvar i tävlingen och som nu slåss om en finalplats är Klas Beyer, 30.

Robinson-vistelsen har inte varit enkel, deltagarna har utsatts för stora påfrestningar. Klas Beyer och Sophie Hanson, 31, har båda svimmat under utmaningar och Nicklas ”Nick” Söderblom, 51, fick sådana svåra hälsoproblem att han tvingades lämna ön och programmet omedelbart för ett par veckor sedan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu när säsongen lider mot sitt slut har tittarna minst sagt starka åsikter om vem de vill se ta hem segern och prissumman på 500 000 kronor.

I ett inlägg på programmets Facebook-sida har TV4 frågat tittarna vem de anser är mest värdig att vinna Robinson 2019 – och det råder ingen tvekan om vem deras favorit är.

”Klas är den mest värdiga vinnaren av Robinson”, skriver en person i en kommentar.

”Klas, han hade klarat sig på ön ensam som Robinson”, skriver en annan.

Annons

”Heja Klas! Rättvis, paktar inte, grymma överlevnadsskills, gör riktigt bra ifrån sig på tävlingar. En solklar vinnare och sann Robinson i mina ögon”, anser en tredje.

Men vem som faktiskt tar hem segern avslöjas inte förrän ikväll.

Klas Beyer om kärlekslivet

Livet utanför Robinson lever Klas Beyer i Umeå, där han arbetar som byggnadsingenjör. När Hänt når honom berättar han om hur det ligger till i kärlekslivet.

– Just nu dejtar jag, säger han till Hänt.

Han är däremot noga med att påpeka att det inte rör sig om någon flickvän. Och han vill inte berätta vem personen i fråga är.

– Det är inte en flickvän. Jag vill gärna poängtera det. Det är fortfarande dejting, säger han och fortsätter:

– Fan, jag vet ju inte alls själv vad allt är eller inte är. Det är svåra grejer det här. Men det är underbart! Vi har det underbart och kul!

Finalen av Robinson sänds den 26 maj klockan 20.00.

Av: Ola Lagerström, Saga Pettersson 

FOTO: TV4, Privat

Annons