Artikeln innehåller reklamlänkar

Klas Beyers ilska i Robinson – efter bråket mellan deltagarna

Bonnie Barria och Linn Lund har irriterat sig på varandra länge och råkar i luven på varandra då det är dags för tävling i kvällens avsnitt av Robinson på TV4. Efter att de tjafsat en stund går Klas Beyer in och bryter det högljudda bråket.
Slå på ljud

I kvällens avsnitt av Robinson, som sänds 19.30 på TV4, eskalerar konflikten mellan Bonnie Barria (f.d. Almerstedt), 45, och Linn Lund, 29. Den här gången är det Fia Grönborg, 23, som drar igång allting genom att innan dagens vattentävling berätta för programledaren Anders Öfvergård, 51, om vad som hänt under natten:

– Bonnie gick lite galen med käppen och slog och stampade och höll på och slå med säckar och sånt.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Bonnie reagerar blixtsnabbt på Fia Grönborgs kommentar och säger agiterad:

– Ja. Ni har förklaringar till det i att ni tre kan ligga tätt ihop i den trygga delen och lämna mig, som är halvblind och mår så dåligt, bland råttorna, och sen klaga på att de får ju inte sova när det är ljust, och måste hon gå bärsärkargång på det? Ja. Jag kommer gå bärsärkargång varenda gång, och om jag måste skydda mig själv så kommer jag göra det.

Linn Lund avbryter henne:

– Men du har ju inte problem med ögat nu säger du?

– Nej. Exakt. Jag har inte problem med ögat och då tar jag tag i situationen. Och hade jag fått tag i en mus, då hade jag kraschat den. Och jag säger det, att om jag mot all förmodan är kvar här, då kommer jag att sova på stranden, eftersom ni uppenbarligen stundar fullständigt i hur det kan kännas annars för mig, säger Bonnie Barria upprörd.

Linn svarar henne:

– Problemet är att du har hållit andra vakna gång på gång på gång, när det egentligen bara är du som har problem. Varför ska vi straffas för att du är rädd för möss?

– Jag har inte hållit dig vaken. Du har inte ens varit där, svarar Bonnie Barria.

Klas Beyer bryter tjafset mellan Bonnie och Linn i Robinson

Då får plötsligt Klas Beyer, 30, nog. Han bryter in och avbryter bråket mellan kvinnorna:

– Kan vi tävla nu?, frågar han bestämt och smått less.

De övriga deltagarna, förutom Bonnie Barria, håller med honom och Anders Öfvergård säger:

– Jag tycker vi gör precis som Klas säger. Nu börjar vi tävla.

Bonnie ser irriterad ut, men tiger. Därefter börjar tävlingen.

Sprickan mellan Bonnie och framför allt Linn, men även Fia, i pakten som de tre kvinnorna har, märktes första gången redan förra veckan. Då var det Linn och Fia som blev förbannade på Bonnie därför att hon hade ändrat uppfattning om Sebastian Larsson, 31, efter att han kommit tillbaka från utposten.

Även om Bonnie, efter påtryckningar från de andra två tjejerna höll fast vid deras pakt, började något av en konflikt gro mellan dem. För några dagar sedan fick vi se hur klyftan mellan Linn Lund och Bonnie Barria växte sig större eftersom Linn tyckte att Bonnie bara slappade och inte bidrog något till lägret efter att hon hade skadat sitt öga.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!