LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Klas Beyer om framtiden ihop med Linn efter Robinson

08 maj, 2019 
AvOla Brising
Klas Beyer och Linn Lund har flyttat in i en egen liten mysig grotta på Robinson-ön. Bonnie tycker att de skulle vara ett perfekt par och i kvällens avsnitt berättar Klas framtidsplanerna med Linn.
Annons

Robinson-deltagarna Klas Beyer, 30, och Linn Lund, 29, är båda från Norrland och har en hel del gemensamt, bland annat deras kärlek till friluftsliv. Efter att Klas hittade en mysig liten grotta på Robinson-ön som han flyttat in i har Linn flyttat efter, så nu bor de båda i grottan. Och i kvällens avsnitt av Robinson har de inflyttningsfest för de övriga deltagarna där de bland annat bjuder på té.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Anledningen till att jag bor i grottan är att jag har ju den norrländska själen, precis som Klas. Och att ständigt och jämt vara med folk, du får inte den här ensamma tiden. Därav så har jag emigrerat till grottan hos Klas. För vi behöver inte ens prata med varandra. Vi sitter här båda två och petar in en pinne i elden, berättar Linn i programmet.

För de andra deltagarna förklarar hon:

– Jag sover innerst eftersom jag är kortast.

Karl Beyer verkar minst sagt nöjd med att ha fått en grottpartner.

Annons

– Det är jättekul att Linn är här. Vi är ganska lika och så har vi friluftslivet tillsammans, ett av mina absolut största intressen, säger han och fortsätter:

– Det är lite farligt dock, för jag har inte känt nån vidare hemlängtan förrän nu när vi har börjat prata fjällen och friluftsliv… Så tänker jag, det vore ändå gött att vara hemma och fara och tälta och ha det gött. Men samtidigt tänker jag att det är inte så lång tid kvar, så jag kommer hinna tälta och nojsa sen. Och jag tror absolut att vi kommer göra det tillsammans i framtiden.

Som gjorda för varandra

Bonnie Almerstedt, 45, säger att hon är imponerad av hur mysigt de har det. Framför kameran säger hon sedan:

– Jag tror att dom har det behovet av att vara ensamma. Sen så är Linn och Klas väldigt lika på många sätt. Dom är båda väldigt beresta, allmänbildade och nyfikna… och intelligenta. Jag skulle tycka att dom var ”the perfect match”.

Annons

Nyligen berättade Klas för Hänt att han har ett minst sagt aktivt kärleksliv. På frågan om det var dött på kärleksfronten förklarade han att så inte var fallet.

– Nej, det är fullt levande! Jag blir kär jävligt snabbt. Behöver bara träffa en människa en enda gång för att jag ska bli kär. Sedan kan jag bli okär lika snabbt – om relationen visar sig vara obra. Jag är en drömmare och romantiker, jag blir lätt uppfylld av en annan människa och dras med och blir kär. Bara i år har jag varit kär fyra gånger – och okär tre gånger, sa han då.

FOTO: TV4

Annons