LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Klara Hammarström vinner Masked singer – lämnar landet med pojkvännen

26 maj, 2023 
TV4
Masked singer 2023 är nu avgjort och vinnaren blev Karamellen eller rättare sagt – Klara Hammarström!
I samma veva kan Klara nu avslöja nästa steget med pojkvännen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”Brand logo
Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”

Masked singer Sverige 2023 är avgjord – efter många veckor och många masker som kommit av stod en vinnare kvar och det var Karamellen! Under Karamellen gömde sig ingen mindre än artisten och tv-profilen själv, Klara Hammarström, 23.

– Det har varit en så rolig upplevelse att vara med. Det har varit en sak att kolla på det och en helt annan att vara med. Man går in i en annan typ av karaktär fast man är sig själv, och man tänker att det här blir enkelt. Men det är jättekul, men lite jobbigt att behöva ljuga hela tiden. Du kan inte dela det med någon annan under den här tiden, säger vinnaren Klara Hammarström till Hänt.

Det tuffaste med programmet var just att hålla det hemligt. Men för vissa utvalda var Klara ändå tvungen att avslöja att hon skulle vara med.

– Mina närmaste, min pojkvän, mina syskon och de som jobbar med mig. De som lever inpå mig fick veta från början för att vi skulle kunna få ihop logistiken.

Annons

Sedan tidigare är Klara i ett förhållande med pojkvännen och hockeyspelaren Alexander Holtz, 21, och nu kan hon avslöja nästa storaP nästa steg som väntar för paret!

Klara Hammarström om nästa steget med pojkvännen Alexander Holtz

Klara förklarar att hon och Alexander i skrivande stund varit tillsammans i tre år.

Vad är nästa steg i relationen?

– Jag tycker att vi har uppnått alla steg som man kan ta i vår ålder. Jag är så nöjd, men det hade ju varit kul att planera ett liv som är lite mer konsistens.

Klara Hammarström och pojkvännen Alexander Holtz.
Klara Hammarström och pojkvännen Alexander Holtz.

Artisten förklarar att det ibland blir svårt för paret att ses då pojkvännen reser mycket med sitt hockeylag, och ofta befinner sig i USA.

– Jag hoppas på att jag kan planera mitt år framöver så jag kan spendera lite mer tid i USA, och samtidigt vara i Sverige, men att köra månadsvis, säger Klara och fortsätter:

Annons

– För det klart det är kul att komma över till honom men det är alltid väldigt kort tid som jag kan stanna för jag behöver jobba. Men vi börjar planera nu så jag kan stanna i USA och kanske se till att jag kan jobba därifrån.

Klara Hammarström om sommarplanerna med pojkvännen

Men trots att paret i nuläget bor en bit ifrån varandra kan Klara avslöja att de kommer spendera sommaren ihop, nu när Alexander är tillbaka i Sverige.

– Nu har han kommit hem för sommaren och vi ska spendera mycket tid i sommar tillsammans, säger Klara och fortsätter:

– Vi pendlar från mina svärföräldrars sommarhus i Nacka, in till stan och så. Vi spenderar mycket tid tillsammans men han är ju ute och reser mycket med sitt lag. Han ska också spela hockey hela hösten och vintern, så jag stöttar honom och han stöttar mig.

FOTO: TV4

Annons