Artikeln innehåller reklamlänkar

Klara Asp och Johan Sundahl om hemliga romansen i Biggest loser

Klara Asp och Johan ”Sune” Sundahl avslöjar hemliga romansen i Biggest loser: ”Jättekära”

De började som ovänner och slutade som sambos. Nu berättar Biggest loser-deltagaren Klara Asp hur hon hittade kärleken i sin konkurrent Johan ”Sune” Sundahl.
Klara Asp och Alexander Berglund berättar sanningen om relationen efter Biggest Loser
Slå på ljud

Finalen av Biggest loser 2019 gick av stapeln förra veckan, och för många deltagare var det en sorg att allt var över. Efter tio veckor på slottet skildes de åt och det blir svårare att hålla kontakten när alla ska tillbaka till sina vardagsliv.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Några som inte har haft svårt att hålla kontakten är deltagarna Klara Asp, 21 och Johan ”Sune” Sundahl, 28. På Instagram la Klara Asp nyligen upp en bild där de två kysser varandra.

”Jag kunde inte bry mig mindre om att jag inte vann någon titel, för jag vann dig”, skriver hon.

Klara Asp bekräftar relationen med Johan ”Sune” Sundahl

När Hänt når henne bekräftar hon att de två är ett par idag. Något som inte vart helt självklart den första tiden inne på slottet.

– Då var vi inte jättegoda vänner, men när fler och fler åkte ut och vi blev färre kvar så blev vi väldigt bra vänner först, säger Klara Asp.

De började ta promenader ihop, tvätta ihop, och kom varandra allt närmre. En kväll tog Sune mod till sig.

– När alla skulle lägga sig ville han snacka, och då sa han att han tyckte om mig. Jag blev ju chockad men jätteglad, berättar Klara Asp.

Smög med kärleken i Biggest loser

Deras kärlek växte sig starkare inne på slottet, men de ville inte visa någon vad de kände för varandra.

– När vi var själva i köket blev det en extrakram och så, men vi var väldigt noga med att inte visa någonting framför andra. Malin (Östrom, deltagaren som till slut vann hela Biggest loser, reds. anm) visste om det för hon var min bästa vän där inne men hon höll min hemlighet väl. Produktionen visste ingenting, säger Klara Asp.

En anledning till att de valde att hålla det så hemligt var hennes korta romans med deltagaren Alexander Berglund, 23.

– Vi hade en liten flört i några dagar bara. Det var inte så stort som det såg ut i programmet. Därför ville jag hålla det hemligt för jag ville inte att det skulle se fel ut, säger Klara Asp.

Johan ”Sune” Sundahls samtal till Klara Asp

När inspelningarna var över tvingades hon och Sune att ta farväl av varandra. De båda var medvetna om att det kanske bara var en fling som uppstått inne på slottet då deltagarna ofta kommer varandra väldigt nära. Ingen av dem visste vad som skulle hända med dem efter Biggest loser.

– Så gick det två dagar. Jag var ute och gick på min vanliga morgonpromenad, så ringde telefonen och då var det han. Då sa han bara ”jag vill inte vara utan dig, jag måste komma upp”. Så då kom han till mig i Göteborg och en vecka senare flyttade jag till honom i Karlskrona.

Hon medger att det gick väldigt snabbt, men säger att det berodde på att de redan hade sett varandras bra och dåliga sidor. De kände att de visste vem den andra var till hundra procent redan.

”Jätteglada och jättekära”

Då Klara Asp hade svårt att hitta jobb i Karlskrona fick hon i början av året flytta tillbaka till Göteborg. Men något distansförhållande är det inte tal om. Istället har de köpt lägenhet i Göteborg och om två veckor flyttar Sune upp till henne och de blir sambos på nytt.

I åtta månader har de hållit sin kärlek hemlig, men nu vill de äntligen visa upp den. De valde att vänta tills finalen av Biggest loser var över då de kände att de då kunde förklara sin kärleksresa på ett ordentligt sätt eftersom att alla avsnitt då hade sänts.

– Då har folk sett alla avsnitt också och förstår det mer. Men det har varit jobbigt att hålla det hemligt i åtta månader. Så nu är vi jätteglada och jättekära!

Planerar barn och bröllop

Kärleksparet har redan börjat planera sin framtid ihop, och får de önska så blir de både barn och bröllop.

– Vi är väldigt inställda på att det ska vara vi. Vi tänker mycket på var vi vill bo och när vi vill ha barn och när man vill ha en ring. Men det får vänta lite, det är fortfarande väldigt tidigt men det kommer, säger Klara Asp.

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN