Klara Asp och Alexander Berglunds relation efter Biggest Loser

Alexander Berglund och Klara Asp i Biggest loser

Klara Asp och Alexander Berglund kom varandra väldigt nära på slottet. När det är dags för hemmafinal i Biggest loser avslöjar de sanningen om sin relation idag.

Årets säsong av Biggest loser är inne på sluttampen och den här veckan är det dags för både hemmafinal och stor final. Programledaren Anna Brolin, 38, avslöjade tidigt under säsongen att tittarna bland annat skulle komma att få se kärlek växa fram.

– Jo, det kommer komma fram. Det blir ju inga hångelscener kanske som i andra program, men det kommer bli väldigt, väldigt tajta vänskapsband och kanske även något som känns som lite mer, har Anna Brolin tidigare sagt till Hänt.

Efter några veckor in i programmet kom det fram att Alexander Berglund, 23, och Klara Asp, 21, kommit varandra väldigt nära under den första tiden på slottet.

– Vi har varit här i två veckor och det kanske låter töntigt, men man blir så himla nära här inne. Alex är väl den som betytt mest här inne. Vi blev jättenära och han har väl peppat och stöttat mig här inne. Jag är inte kär, men jag tycker väldigt, väldigt mycket om honom. Och jag har aldrig träffat något som jag har så mycket gemensamt med, sa Klara Asp då.

Alexander Berglund lämnar Biggest Loser

När det stod klart att Alexander Berglund skulle få lämna slottet lämnade han en sista hälsning till Klara Asp.

– Klara, jag tycker jättemycket om dig. Jag vet att du klarar det här. Du är en jättefin tjej.

Istället fick han åka till det som kallas för Revanschen, en stuga mitt ute i skogen där alla utslagna deltagare hamnar och därmed har en chans att slå sig tillbaka in till slottet och Biggest loser. När han även fick lämna Revanschen bröt Klara Asp ihop i tårar och tröstades av de andra deltagarna. Senare hittade hon ett brev på sitt rum från Alexander Berglund. På brevet hade han skrivit hennes namn följt av ett hjärta.

– Han skriver att jag ska höra av mig direkt när jag kan och att jag betyder jättemycket för honom och att vi ses hemma och att jag ska ge allt.

Klara Asp svarar på relationsfrågan

Då deltagarna inte har tillgång till mobiltelefon eller har möjlighet till någon form av kontakt med omvärlden hade hon aldrig möjlighet att ta kontakt med Alexander Berglund under tiden hon var kvar i programmet. Eftersom att hon lyckades ta sig hela vägen till finalveckan blev det många veckor utan kontakt.

I kvällens hemmafinal passar programledaren Anna Brolin på att fråga hur deras relation egentligen ser ut idag. Efter en stunds tvekan svarar Klara Asp.

– Nej men grejen är att inne på slottet så är det väldigt lätt att man blir väldigt nära, och det blev jag och Alexander. Det var väldigt skönt att ha någon där inne som man kunde ty sig till lite extra, men jag var där så himla länge utan att vi hade någon kontakt på många veckor. Så sedan när jag kom hem så blev det väl en väldigt fin vänskap.

Hon får medhåll av Alexander Berglund, men trots det frågar Anna Brolin om det inte hade kunnat bli något mer mellan dem.

– Svårt att säga. Ja, man vet aldrig, säger Alexander Berglund.

Biggest loser sänds på måndag och tisdag klockan 21.00 på TV4 Play och Sjuan.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!