Klara Asp i tårar efter känslosamma händelsen i Biggest loser

Klara Asps tårar i Biggest loser när hon får ringa hem.

Det närmar sig final i Biggest loser på TV4 och deltagarna kämpar för att hålla sig kvar i tävlingen. I förra veckan vann Klara Asp invägningen och fick med sig ett guldmynt. I dagens avsnitt av får hon hämta ut sin vinst – ett telefonsamtal hem. Det blir en minst sagt känslosam stund.
Klara Asp i tårar i Biggest loser: ”Det jag hade hoppats på”
Slå på ljud

Biggest loser på TV4 är inne på sin nionde säsong. Mer än halva säsongen har gått och deltagarna blir allt färre i och med att finalen kommer allt närmare. De kvarvarande deltagarna lägger nu in en högre växel för att ta sig till finalen. I förra veckan var det Maria Olsson, 44, som fick lämna Biggest loser efter att ha fått ett kilos påslag i invägningen.

Bäst resultat i invägningen fick Klara Asp, 21, som vann ett guldmynt. Guldmyntet innebar att hon fick en efterlängtad vinst – och det var något hon länge önskat sig, nämligen ett samtal hem.

I måndagens avsnitt är det dags för videosamtalet och redan innan är Klara mycket förväntansfull.

– Idag är äntligen dagen då jag ska få ringa hem. Just nu känner jag pulsen, den här jättehög och jag är nervös för jag har längtat jättemycket. Det ska bli så jäkla roligt att få prata med dem där hemma, säger Klara Asp i programmet.

Tårarna rinner

När Klara Asp sätter sig framför datorn dyker hennes mamma, syster och kusin upp på skärmen. Redan då brister det för Klara Asp vars tårar börjar rinna.

– Jag blev så himla glad att det var min mamma, min syster och min kusin. Det var de personer jag hade hoppats på, säger hon.

När Klara sedan berättar för sin familj hur mycket hon gått ner i vikt – 21 kilo – får hon stort beröm hemifrån.

– Herregud, det är helt underbart! utbrister Klaras mamma.

Efter telefonsamtalet har Klara fått lite välbehövlig pepp av sin familj och känner sig därmed redo att ta sig an de kommande utmaningarna i Biggest loser.

– Bara att jag har fått prata med dem och veta att alla har det okej hemma och att allt går bra, känns det lite lugnare. Nu känner jag att jag klarar av att vara här längre, säger Klara Asp i programmet.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN