Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kjell Bergqvist om hustruns strikta hångelförbud: ”Ge fan!”

13 feb, 2019 
AvStina Dahlgren
Kjell Bergqvist, Karin Bergqvist och Eva Röse
Skådespelaren Kjell Bergqvist och hans Karin har varit gifta i 14 år. Nu berättar han om hennes krav.
Annons

Programledaren Renée Nyberg, 52, får i kvällens avsnitt av Renées brygga besök av skådespelerskan Eva Röse, 45, artisten Martin Stenmarck, 46, och skådespelaren Kjell Bergqvist, 65.

De lagar mat, leker lekar och äter härliga middagar vid vattnet ihop. Under en av middagarna frågar Renée Nyberg om Kjell Bergqvist är svartsjuk av sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nej, när jag var jätteung kanske, svarar skådespelaren.

Däremot har Renée hört ett rykte om att Kjell Bergqvists fru, Karin Bergqvist, 47, har varit en aningen sotis genom åren.

– Du Kjelle, jag har hört att din fru har sagt att du får hångla med vem du vill på scen och på film men att du ska ge fan i Eva Röse, säger Renée Nyberg och får alla runt bordet att brista ut i skratt.

Kjell Bergqvists fru säger nej

Paret har varit gifta i över 14 år och tillsammans har de sonen Leo, 11. Kjell bekräftar att hustrun bland annat har haft vissa restriktioner gällande kärleksscener han spelar in på jobbet.

Annons

– Ja, faktiskt sa hon det i början av vårt förhållande för 18 år sedan. ”Det är ok, jag vet vad du har för jobb, du kan hångla och göra vad du vill på film med vem som helst, men ge fan i Eva Röse för hon är både snygg, rolig, intelligent, och smart. Så låt henne vara”, berättar Kjell Bergqvist.

Eva Röse, som också sitter med vid bordet, tar dock det hela med ro.

– Det var väl en fin komplimang skulle man kunna säga, säger hon och får medhåll från de andra.

Renées brygga sänds onsdagar klockan 21.00 i TV4 och på TV4 play.

FOTO: Ibl/Karin Törnblom, Ibl/Eero Hannukainen

Annons