Artikeln innehåller reklamlänkar

Kjell Bergqvist om hustruns strikta hångelförbud: ”Ge fan!”

Kjell Bergqvist, Karin Bergqvist och Eva Röse

Skådespelaren Kjell Bergqvist och hans Karin har varit gifta i 14 år. Nu berättar han om hennes krav.

Programledaren Renée Nyberg, 52, får i kvällens avsnitt av Renées brygga besök av skådespelerskan Eva Röse, 45, artisten Martin Stenmarck, 46, och skådespelaren Kjell Bergqvist, 65.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

De lagar mat, leker lekar och äter härliga middagar vid vattnet ihop. Under en av middagarna frågar Renée Nyberg om Kjell Bergqvist är svartsjuk av sig.

– Nej, när jag var jätteung kanske, svarar skådespelaren.

Däremot har Renée hört ett rykte om att Kjell Bergqvists fru, Karin Bergqvist, 47, har varit en aningen sotis genom åren.

– Du Kjelle, jag har hört att din fru har sagt att du får hångla med vem du vill på scen och på film men att du ska ge fan i Eva Röse, säger Renée Nyberg och får alla runt bordet att brista ut i skratt.

Kjell Bergqvists fru säger nej

Paret har varit gifta i över 14 år och tillsammans har de sonen Leo, 11. Kjell bekräftar att hustrun bland annat har haft vissa restriktioner gällande kärleksscener han spelar in på jobbet.

– Ja, faktiskt sa hon det i början av vårt förhållande för 18 år sedan. ”Det är ok, jag vet vad du har för jobb, du kan hångla och göra vad du vill på film med vem som helst, men ge fan i Eva Röse för hon är både snygg, rolig, intelligent, och smart. Så låt henne vara”, berättar Kjell Bergqvist.

Eva Röse, som också sitter med vid bordet, tar dock det hela med ro.

– Det var väl en fin komplimang skulle man kunna säga, säger hon och får medhåll från de andra.

Renées brygga sänds onsdagar klockan 21.00 i TV4 och på TV4 play.

LÄS MER: Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding får ett barnbarn: ”Inte planerat”

LÄS MER: Renée Nyberg tappar hakan efter Claes Malmbergs kupp: ”Herregud”

FOTO: Ibl/Karin Törnblom, Ibl/Eero Hannukainen

FRÅN FÖRSTASIDAN