TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kissies bråk med pojkvännen: ”Han förstår inte"

26 aug, 2017 
Turturduvorna Alexandra ”Kissie” Nilsson och pojkvännen Andreas Hellmers delar numera adress. Men Andreas var inte riktigt redo på mängden smink som skulle flytta in i samma veva som Alexandra.
Annons

Bloggaren Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, flyttade nyligen in hos och ihop med kärleken Andreas Hellmers. Hon har tidigare berättat för Hänt att han är mannen i hennes liv, och att hon bara väntar på att han ska sätta en ring på hennes finger. Ja, relationen verkar gå på räls, men trots det uppstår det ju komplikationer i nästan alla parrelationer.

– Än stör vi oss inte på varandra, men jag fruktar inför att allt hennes smink ska komma hem till oss, berättar Andreas för Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tjafs uppstår, och det finns något som de nyblivna samborna inte riktigt är eniga om och har svårt att släppa.

– Men vi hade ett bråk om det, om mitt smink. För jag får typ inte plats med alla mina grejer, och så har han ett gästrum i lägenheten. Så jag bara ”vad ska vi göra med gästrummet?”, och han sa ”ja men, ha det som gästrum?” berättar Alexandra och fortsätter:

– Jag bara ”nej, men alltså.. jag tänker mig ett sminkrum”. Han sa ”vadå ett sminkrum?”, och då svarade jag att ”ja men, jag har inte ens tagit med allt mitt smink hit”. ”Varför ska du ha så mycket smink?” undrade han, och då sa jag att ”ja, men jag jobbar ju med det?”.

Annons

Mängden smink som skulle flytta in i samma veva som Alexandra var inte något som Andreas var beredd på.

– Han vill att jag ska sälja det, men man säljer inte smink. Han förstår inte det, men jag kommer att vinna det här bråket till slut, säger Alexandra.

– Nej. Grejen är den att jag är uppvuxen i hus, och jag är van vid att man har ett gästrum. Så jag vill ha ett gästrum där, säger Andreas.

Foto: IBL

Annons