Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kissie om stora livsförändringen: "Ofta ångest"

11 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Alexandra "Kissie" Nilsson berättar på sin blogg att hon har gjort slut med en vän.
Bloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson har fattat ett stort beslut. Efter att ha haft dåliga upplevelser av sitt festande har hon nu bestämt sig för att sluta dricka alkohol – i alla fall tillfälligt.
Annons

Alexandra “Kissie” Nilsson, 27, berättar på sin blogg att hon vill göra en förändring i sitt liv. Hon funderar på att helt sluta dricka alkohol.

Anledningarna till beslutet är många. Bland annat misstänker Kissie att hon är “allergisk” mot alkohol och blir lätt påverkad.

Inte på något skönt eller roligt sätt heller, utan det känns bara jobbigt. 2 glas och jag är typ påverkad och jag känner att jag har svår att sluta dricka då. Det blir alltid fler glas, även om jag sagt att det inte ska bli mer. Jag är oerhört lättpåverkad av både alkoholen och av andra, så jag tror att jag måste sluta helt för att inte råka hamna där igen“, skriver Kissie.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon fortsätter:

Förut när jag festade som mest tappade jag telefonen typ varannan månad, saker förstördes och jag hade ofta ångest dagen efter. Tyckte det mest var jobbigt och att hitta en lagom balans var svårt.

Kissie menar att hon inte heller tycker att alkohol är gott, något som ytterligare gör att hon är sugen på att sluta dricka. Hon dricker inte öl eller vin.

Annons

Det är några vita viner som måste vara syrliga och söta för att jag ska tycka det är gott, annars finns det inte så mycket jag faktist uppskattar. Shots kan jag bara fetglömma, då är dagen efter helt förstörd! Men jag tycker det är skitjobbigt när folk kommer fram till mig på krogen och erbjuder mig det för jag måste tacka nej, och då säger vissa att jag är otacksam eller tråkig. Sjukt va? Som att det har något med vad jag dricker att göra..

Kissie skriver nu att hon kommer att avstå från alkoholen under sommaren för att känna efter om hon saknar det.

I kommentarsfältet hyllas bloggerskan för sitt beslut och många skriver att det är det bästa som Kissie skrivit på länge.

Brukar sällan kommentera något, men måste bara säga gud vad skönt att veta att jag inte är den enda som känner såhär! Tack för detta inlägget!“, skriver en person.

Måste nog varit det bästa inlägget på länge Alexandra! Jag själ avstår från alkoholen för jag mår inte bra av det, vill kunna ha roligt utan alkohol, så minns man ju mer och slipper ångest!!“, skriver en annan.

Jag kände precis som du för 2 år sen och har bara druckit 1 glas vin på en födelsedag sen dess. Ångrar mig inte alls“, skriver en tredje.

FOTO: IBL

Annons