TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kissie om kroppshånen: "För två år sedan hade jag tagit livet av mig"

20 jan, 2016 
Lotta Hofström
Bloggerskan Kissie mobbades för sin kropp på Facebook-sidan "Tattoo_Freakz". För två år sedan kanske de elaka kommentarerna lett till att hon begått självmord.
Annons

Alexandra ”Kissie” Nilsson, 24, utsattes nyligen för mobbning på Facebooksidan Tattoo_Freakz. Administratörerna delade två år gamla foton på Kissie i bikini, med texten “Foton av en skräckinjagande mager tjej med en kropp som en godisklubba!

kissie-mobbad

Tusentals av sidans tre miljoner följare skrev elaka saker i kommentarsfältet. Men Kissie vägrar låta sig knäckas – och går till mottattack på bloggen:

Tusentals människor kan skriva hur äcklig, patetiskt och smal jag var. Jag tar inte åt mig eftersom det där är inte jag.

I en video på Youtube berättar Kissie också att bilderna är “grovt photoshoppade”:

Kissie är inte säker på om hon hade orkat med mobbningen för två år sedan. Risken finns att hon tagit livet av sig.

Tänk om jag inte vore så stark som jag är? Tänk om jag var tjejen på bilden fortfarande? Vad tror ni hade hänt? Att jag hade skrivit ett inlägg om det och sen släppt det? Vet ni vad, idag hade nog tjejen suttit och gråtit. Hon hade kanske tagit livet av sig. Fattar ni det? Fattar ni att tjejer tar livet av sig idag pga mobbning?“, skriver Kissie på bloggen.

Inlägget har nu raderats från Facebook.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons