LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kissie efter tuffa rättegången: "Var tvungen att möta honom"

16 maj, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
För två månader sedan fick bloggerskan Kissie påhälsning av en tjuv som gjorde inbrott i hennes bil. Idag var det rättegång.
Annons

Den 17 mars kom bloggaren Alexandra “Kissie” Nilsson, 26, hem från en resa och upptäckte att hon hade haft inbrott i bilen.

“Någon/några idioter har brutit sig in i min bil genom att slå sönder rutan medan jag var borta”, skrev hon i bloggen och fortsatte:

“Men personen som gjorde detta lämnade i alla fall massa blod (rätt åt personen) och en polisanmälan är gjord.”

Den 17 mars fick Kissie inbrott i bilen. Faksimil: Kissies.se.

Polisanmälan bar frukt, en misstänkt gärningsman greps och i dag infann sig Kissie i rätten för att vittna. Inför tingsrättsförhandlingarna berättade hon hur nervös hon var inför att möta personen som är häktad för brottet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Tydligen har han gjort flera liknande brott och han sitter just nu häktad… Jag är självklart nervös över detta, men samtidigt är det han som har gjort fel. Inte jag. Får påminna mig själv om det innan jag ska dit. Jag vill ju helst inte var där alls”, skrev hon i bloggen igår.

Annons

Men allt verkar ha gått bra och Kissie gav ett lättat intryck på bloggen efteråt.

“Jag var tvungen att möta personen som hade gjort inbrottet i min bil men han verkade inte hämndlysten eller så. Men han nekar till brottet, vilket jag inte är förvånad över. Men jag tror jag har goda chanser att vinna, så nu väntar jag bara på att få domen hemskickad. Skönt att ha fått det avklarat i alla fall! Nu ska jag försöka släppa det och blicka framåt.. Mot nästa gång jag ska sitta i rätten haha… Kul, kul, kul….”

Foto: IBL

Annons