TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kissie avslöjar sin hemliga dejt – ber om ursäkt

28 feb, 2017 
Malin Ljung
Love is in the air för Alexandra "Kissie" Nilsson. Nu berättar hon nämligen att hon träffat någon.
Annons

Bloggerskan Alexandra “Kissie” Nilsson, 25, inledde 2017 med att bryta upp med pojkvännen, radioprofilen Erik Bremberg.

”Jag är singel och jag har inga planer på att dejta någon heller just nu. Jag tror att det bästa för mig är att vara singel ett tag och bara vara jag till 100 %”, skrev hon då i sin blogg.

Alexandra Nilsson och exet Erik Myrlund.

Nu verkar “ett tag” vara över, för nu avslöjar hon på sin blogg att någon fångat hennes intresse igen. Detta i ett inlägg där hon först och främst ber om ursäkt för sin frånvaro med inlägg.

“Till slut så har jag “träffat någon” som jag gärna spenderar min tid med utan att dokumentera allt”, skriver Alexandra Nilsson.

Vem denna mystiska person är som fångat hennes intresse avslöjar hon inte. Däremot hintar hon om att dokumentation av deras dejter inte är något att föredra.

Annons

“Det kanske inte är superhett och populärt att dra fram systemkameran all the time hehe så har skippat det”, skriver Alexandra.

Oavsett vem det är, all lycka!

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

det fixat under dagen och sen tillslut så har jag ”träffat någon” som jag gärna spenderar min tid med utan att dokumentera allt! Det kanske inte är superhett och populärt att dra fram systemkameran all the time hehe så har skippat det ?

 

Annons