Artikeln innehåller reklamlänkar

Kims känga till Jordyn och Tristan efter otrohetsskandalen

im kardashians känga efter tristans otrohet

Efter nya otrohetsskandalen mot sin syster Khloé. Nu väljer Kim Kardashian att ta avstånd från både Jordyn Woods och Tristan Thompson.

Nu håller hela världen andan igen. Det var tio månader sedan offentligheten fick se videos på när Tristan Thompson, 28, var otrogen mot Khloé Kardashian, 34, bara dagar innan deras gemensamma dotter True föddes. Khloé valde efter otroheten och förlossningen att stanna vid Tristans sida, även fast både vänner, familj och fans kritiserade beslutet.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Sedan dess har paret försökt reparera skadan, men för bara några dagar sedan ryktades det om att Khloé valt att avsluta relationen eftersom hon till slut insett att hon är värd bättre.

Kim tar avstånd

Men rykten säger också annat. Orsaken till uppbrottet sägs nu ha varit att Tristan ska ha varit otrogen med Kylie Jenners bästa kompis Jordyn Woods den 19 februari. Den amerikanska sajten TMZ rapporterar nu att Tristan nyligen ska ha setts mysa ihop med Jordyn på en fest och då Khloé  nåtts av informationen ska hon ha brutit upp med Tristan omedelbart.

Klanen Kardashian med Kim, 38, i spetsen har varit tysta. Men nu avslöjas  det att hon avföljt både Jordyn och Tristan. Precis samma sak gjorde hon med Tristan efter att han bedragit hennes syster innan förlossningen. Det är ett effektivt vapen och en stark markering att göra utan att hon behöver bekräfta var hon står muntligt.

Resten av familjen, utom Kendall som inte heller längre följer Tristan, har inte agerat på något sätt men att det är tufft för Khloé med sveket är inte svårt att lista ut då Jordyn varit vän till familjen länge.

– Khloé är helt knäck, hon vet inte vad hon ska göra, hon vill inte tro att det är sant och hon vill ge Jordyn en chans att förklara men vet inte hur hon ska agera i det hela, berättar en källa enligt E online.

LÄS MER:Efter uppbrottet från Khloé: Tristan otrogen med Kylies bästa vän

LÄS MER: Efter bilderna på True: Khloé och Tristan i storbråk

FOTO: TT

SENASTE NYTT!