LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Det vägrar Kikki Danielsson – efter rädslan för hälsan: ”Jag har tillräckligt med...”

01 okt, 2023 
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson har haft ett fullspäckat år med bland annat spelningar utomlands.
Men nu berättar hon om något hon vägrar göra med risk för hälsan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Folkkära Kikki Danielsson, 71, har över 50 år i musikbranchen bakom sig, men än håller hon på. Hon har haft ett fullspäckat år med både en sommarturné och flera kommande spelningar i december.

I början av året var hon dessutom utomlands – närmare bestämt på Gran Canaria och spelade på den årliga Terjes Dansegalla 2023. I en intervju på Youtube berättar Kikki mer om resan, och avslöjar samtidigt något hon vägrar göra.

Kikki Danielsson om spelningarna på Gran Canaria: ”Fantastisk”

Vid tiden då intervjun tar plats har Kikki redan uppträtt två kvällar i rad, och håller på att förbereda sig för en tredje och sista kväll.

– Ja, kvällen igår som var kväll nummer två var fantastisk. Första jobbet gjorde jag när jag kom nästan direkt från flygplatsen, jag var lite halvseg och publiken var lite halvseg också. Men det är olika kvällar, säger hon och fortsätter:

Annons

– I stort sätt så har allt varit annorlunda det här året. Vi har inte setts på nästan tre år så det är många man saknar.

Kikki Danielsson avslöjar sin vägran: ”Jag har tillräckligt med...”

Kikki berättar därefter ännu en grej som varit annorlunda, nämligen att hon har solat och badat.

– I år ligger till och med jag och solar och badar, det är helt fantastiskt. Jag sa till mina barn ”nej sola gör jag inte!”. Jag har tillräckligt med leverfläckar och bada gör jag definitivt inte, det är alldeles för kallt, säger hon och fortsätter:

– Men det var inte det. Men det säger alla andra också, att det är mycket varmare i år. Det har ju hänt något med klimatet, det märker vi ju.

FOTO: RICKARD NILSSON

Annons