Kikki Danielssons nya framtidsbesked: ”Börjar bli bråttom”

Kikki Danielssons besked om framtiden

Kikki Danielsson öppnar upp sig om sina nya framtidsplaner och ger en hel del nya besked till sina fans i Nyhetsmorgon. Artisten avslöjar bland annat att hon har börjat tänka på att avsluta karriären inom en snar framtid.

Kikki Danielsson, 67, som arbetat som artist sedan början på 70-talet, berättar i TV4:s Nyhetsmorgon om sina planer för framtiden. De nya planerna handlar mycket om att fokusera på sig själv och musiken.

– Så som jag börjar känna är att det börjar bli bråttom nu och man ska försöka hinna med allt det där man sa tidigare, åka till Hawaii, göra en safari och sätta foton i album. Det där tar jag sen har man hela tiden sagt innan, men nu börjar det ju bli lite bråttom, säger Kikki Danielsson i Nyhetsmorgon.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Kikki Danielsson är just nu upptagen med sin sommarturné och har nyligen släppt singeln Tills vägarna tar slut, där hon sjunger om vart hon befinner sig i livet, en slags lägesrapport där hon funderar på framtiden.

– Låten handlar om mina tankar och känslor, det är bäst att skriva om sig själv för då vet man ju. Jag vet ju bäst hur jag själv tycker och tänker, förklarar hon.

Kikki Danielssons tankar om pension efter karriären

Kikki Danielsson berättar om sina framtida mål och att hon skulle vilja tillbringa mer med familjen.

– Jag skulle vilja kunna vara mer med mina barnbarn, jag har bara ett än så länge men det blir kanske fler. Sen så klart mina barn, dem har ju sina liv men jag får väl tvinga mig på dem lite mer.

Hon fortsätter med att berätta att det eventuellt finns ett avslut i tankarna efter en väldigt lång musikalisk karriär.

– Jag skulle vilja göra något annorlunda också, jag skulle vilja göra en show som Bettan, Lotta och jag gjorde en gång tiden. Så om man nu ska prata om någon avslutnings… jag vill egentligen inte säga det för det låter så definitivt men någon gång ska man väl säga det.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mattias Hansson/TT