Kikki Danielssons mystiska ord om covid-19

Kikki Danielsson delar nu med sig av ett kryptisk meddelande på Instagram – som får hennes följare att bli oroliga.
”Fattar ingenting”, skriver en.

Kikki Danielsson är en folkkär artist i Sverige.

På senaste tiden har hon, som nästan alla, fått stanna hemma och avstå att hitta på saker med flera personer. Hon har därför inte kunnat ha några spelningar eller liknande på grund av pandemin – men tycks istället ha lagt lite mer krut på sina sociala medier.

På både Facebook och Instagram uppdaterar hon flitigt med både allvarliga och humoristiska inlägg. På Instagram har hon nu delat med sig av en meme, där hon skojar om att det är synd att hon inte kan gå till gymmet. Till bilden skriver hon:

”Tja, i normala fall, hade detta kunnat vara mina ord. Men nu har jag tröttnat på att bara ligga och häcka i soffan. Efter min coronasväng har en förlamande trötthet tagit över kroppen”.

Vill ta vara på våren

Hon fortsätter inlägget med att det känns tråkigt att känna sig trött och hängig nu när vi går mot ljusare tider och vår.

”Och nu när det blir allt ljusare och dagarna blir längre, vill jag kämpa mig ur denna Trötthet. Att resignera än, har jag varken tid eller lust med. Bakom de där trötta ögonen, finns fortfarande samma viljestarka och hungriga kvinna som tänker kämpa på lite till, om jag får”.

Följarnas oro

I kommentarsfältet är det blandade kommentarer från följarna. De verkar inte riktigt enade om vad Kikki menar – har hon varit drabbad av covid-19 eller inte? Har hon det nu?

”Har du haft covid Kikki?”, skriver en.

”Har du haft corona? Du har ju knappt varit utanför hemmet. Fattar ingenting”, skriver en annan.

”Blir så ledsen. Krya på dig”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz och Seán Canning har förlovat sig – första orden

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgrens familjekamp – fyra månader efter dotterns födsel

Senaste nytt