Kikki Danielssons förändring – efter plötsliga insjuknandet

Kikki Danielsson

Kikki Danielssons plötsliga sjukdomsfall stoppade hennes medverkan från TV4:s Stjärnornas stjärna.
Efter en längre tid i karantän har nu artisten ett erkännande att dela med sig av.

Härom veckan var det dags för Kikki Danielsson, 67, att coacha artisterna i TV4:s Stjärnornas stjärna. Efter att lärt dem allt hon kan om dansbandsgenren kom plötsligen beskedet –Kikki stoppades från livesändningen. Det visade sig att dansbandsdrottningen hade blivit sjuk och därför hastigt ersattes av Casper Janebrink från Arvingarna.

Tvingades hålla sig hemma

Kikki Danielsson hade dragit på sig en förkylning och för att följa de direktiv som angetts i Sverige, beslutades det att Kikki därför skulle stanna hemma.

– Kikki väljer att inte kommentera idag men har en vanlig förkylning och är inte orolig för att det är corona-relaterat. Däremot innebär det ju just nu att man håller sig hemma och avstår från att resa samt att i just fallet med Stjärnornas stjärna inte vill riskera att medverkande och produktionen blir smittade, sa hennes presskontakt Johanna Boström Stone då till Aftonbladet.

Dansbandsdrottningen satt i karantän

Sedan den inställda medverkan i programmet har Kikki satt sig själv i frivillig karantän. På hennes Instagram har hon flitigt delat med sig av hur den förändrade vardagen sett ut.

”Älskade Sonen åkte å handla åt mig idag. Både mataffär+apotek. Tycker att det är viktigt att man håller sig hemma, vid snor+hosta. Tror inte att jag är smittad, känns som en normal vårförkylning men hur ska jag veta”, skriver Kikki på Instagram.

Plötsliga erkännandet inför storhelgen

Vidare berättar Kikki att hon tillbringar dagarna med att prata med barnbarnen via videosamtal och passar på att rensa garderoben. Men nu visar det sig att artisten har ett erkännande att göra.

Måste erkänna, att jag tappat dagarna i kalendern i dessa karantäntider. Varje dag är den andra lik! Men så mycket vet jag, att Påsken är nära. Så nu passar jag på att önska Alla en Härlig Påskhelg. Gör det Bästa av den!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

FOTO: Peter Wixtröm/TT, Karin Törnblom/TT