TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kikki Danielssons elände tar aldrig slut: "Jag har aldrig varit lycklig"

14 feb, 2015 
AvLisa Nylén
När Kikki Danielsson den senaste tiden har uttalat sig i media har det sällan varit i några positiva ordalag. Hon har helt enkelt några tuffa år bakom sig. "Lycklig vet jag inte om jag någonsin har varit."
Annons

När Kikki Danielsson, 62, den senaste tiden har uttalat sig i media har det sällan varit i några positiva ordalag. Hon har helt enkelt några tuffa år bakom sig.

– Lycklig vet jag inte om jag någonsin har varit, säger hon till Expressen.

Sedan tre år tillbaka är det dock värre än någonsin. 2011 bröt sångerskan benet och rehabiliteringen gick trögt och ledde till en panikångestattack.

– Den höll i sig under 1,5 år. Jag gick i någon slags dvala. Sedan tvärdog hunden. Jag var alldeles tom inuti, säger Kikki och berättar hon i samma veva helt slutade med alkohol.

– Ett sug för mig kan vara “nu är jag sugen på fläsk med löksås”. Men sprit, nej, jag törs inte och jag vill inte, säger hon.

Foto: IBL
Foto: IBL

Dagarna tillbringar hon mest hemma i radhuset i Bollnäs, även om hon vet att det skulle göra henne gott att gå ut och träffa människor. På nyårsafton var det första gången sedan 2001 som hon inte firade årets slut ensam framför tv:n. I stället gick hon över till grannen.

Annons

– Tidigare har det hänt att jag gått och lagt mig innan tolvslaget.

Men som vanligt lyser artistens optimism igenom och hon tror att 2015 blir ett bättre år. Hon letar nytt boende och en ny skiva är under produktion.

– Det har varit lite svart, men jag känner att jag är på väg ur det.

Och trots att hon har svårt att lita på män finns en förhoppning om att träffa någon att dela livet med. Senast Kikki hade en relation var 2002, då hon dejtade en norrman ett tag. Sedan dess har hon levt i celibat.

– Jag är inte öppen för att träffa någon. Jag har stängt alla dörrar, stängt av hela mig som ett osynligt skydd mot att bli utnyttjad och sårad igen, säger hon, men tillägger:

– Men det är klart, jag hade velat ha någon på ålderns höst.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons