TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kikki Danielsson påkörd: "Han såg inte mig"

28 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Kikki Danielsson har blivit påkörd. Nu skriver artisten att hon under gårdagen krockade med en annan bil, som inte såg henne. "Jag tvärnitade medan han som körde ut gasade på", skriver hon på Twitter.
Annons

Kikki Danielsson, 64, har haft maximal otur i trafiken den senaste tiden. Så sent som i julas blev hon påbackad rakt i bakdörren när hon stod och väntade på en parkeringsplats av en okänd person, som sedan smet från platsen. Och i går var olyckan framme igen.

På Twitter skriver den “Så mycket bättre”-aktuella artisten att hon under gårdagen blev påkörd av en annan bil, som svängde ut från en väg och krockade rakt in i fronten på sångerskans bil.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Nääääjj, påkörd igen! En bil körde ut framför mig från vänster och pangade rätt in i min front. Jag var på huvudled och han tog på sig allt. Får ej köra med bil. Kaos!”, skriver Kikki Danielsson i ett inlägg och fortsätter:

“Hade tur denna gång, ingen smitare! Felet var helt hans och det fanns inga frågetecken. Trist bara! Tre gånger på kort tid”.

Kikki Danielsson skriver dock att både hon och den andra föraren klarade sig utan skador. Men bilen tog lite mer stryk. Artisten skriver att hon i dag måste försöka få iväg sin bil till verkstaden och i stället få tag i en hyrbil.

“Trodde i det längsta att jag skulle missa krocken, när jag tvärnitade. Men mannen gasade för fullt för att hinna ut på vägen. Han såg inte mig! Bah!”, skriver sångerskan på Twitter och fortsätter:

“Inga personskador, hastigheten var mycket låg. Jag tvärnitade medan han som körde ut gasade på för att hinna ut. Han såg mig inte alls”.

Hänt har sökt Kikki Danielsson, utan framgång.

Foto: IBL

Annons