ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielsson oigenkännlig – följarna i chock efter nya bilden

25 okt, 2022 
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson delar nu med sig av en bild där hon är minst sagt oigenkännlig.
Följarna älskar bilden och det strömmar in kommentarer om hur hon såg ut – samt vad hon skrivit i inlägget.
”Du kunde ha gjort vad som helst”.
Annons
3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Kikki Danielsson, 70, har varit dansbandsdrottning och countrysångerska i över 30 år. Hon ligger bland annat bakom succé-låtarna Papaya coconut och Bra vibrationer.

Utöver det har Kikki även skrivit en bok och nu håller hon på att läsa in den som ljudbok. Kikki har helt enkelt fullt upp – men trots det så är hon ändå väldigt aktiv även på sina sociala medier.

Kikki Danielssons bild skapar reaktioner

Nu postar Kikki en bild från sin ungdom, som får följarna att jubla. Till bilden skriver hon hur hon mådde då och hur livet sedan fick en tvärvändning.

Annons

”Men hoppsan. Ja, jag har faktiskt tagit studenten. Tog även realexamen 3 år innan!Ja, åren dom går, å Nu är man gammal, men Absolut Inte Grå. Som Alla vet, är inte Studentexamen någon utbildning, utan man måste göra Ännu ett val om vad man vill bli i slutändan. Dessutom riskerar man att bli skoltrött.”

”Jag hade behövt en paus mellan studenten å universitetet, men det var bara å köra på, så jag kunde ”bli något”, så skvallertanterna inte hade nåt Mer att surra om.”

Följarnas kommentarer till Kikki

I kommentarsfältet väller det in kommentarer om hur söt Kikki är på bilden och hur bra det gått för henne i livet och karriärsmässigt.

”Skarp o supersöt tjej jag tror att du kunde ha gjort vad som helst med din intelligens o humor o musikalitet”.

”Du har verkligen blivit något. Och så fint foto på dig”.

”Fräsch som en nyponros med härlig sångröst som glatt svenska folket. Sen kan man väl inte se ut som en tonåring när man nått mogen ålder.”

Annons