ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielsson bekräftar stora lyckan – bilderna visar: ”Få till det”

05 okt, 2022 
Kikki Danielsson
Nu avslöjar Kikki Danielsson ett glädjande besked.
Det är på Instagram som hon bryter tystnaden om den stora återföreningen.
”Vi har en plan..”
Annons
3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Kikki Danielsson är idag en folkkär sångare i Sverige. Hennes karriär sträcker sig långt bak i tiden och hon har hunnit vara med i olika grupper och sammanhang under sina år.

Kikki var bland annat sångare i dansbandet Wizex under åren 1973-1982, som gjorde stor succé. I Tack för dansen har hon berättat hur hon som liten aldrig skulle kunna tro att hon skulle kunna bli så stor som hon blivit inom sång.

– Sjunga ville jag ju men jag sjöng bakom stängda dörrar, soffor och stolar för ingen fick titta på mig, säger hon i programmet.

– Mina föräldrar var väl inte direkt musikaliska. Men jag önskade mig ett dragspel och det köpte min mamma men det var jag nära att kasta i ån för jag bestämde mig för att spela dragspel vid fel tidpunkt, det var när elgitarren kom. Jag var helt efter min tid där så jag blev mobbad för det.

Kikki Danielssons glädjebesked – nu återförenas de

Nu visar Kikki upp en stor lycka med den gamla gruppen Wizex. På Instagram skriver hon hur de lyckats få ihop en återförening, och att de alltså återigen ska spela tillsammans.

Annons

”Vi har en plan. Nästa år, 2023, är det 50 år sen vi i vår konstellation drog igång. När man kommer upp i åldern, är varje jubileum absolut värt att fira. Vårt Wizex föddes i Osby, så det känns som självklart att göra ett par konserter där. Det gäller för oss att minnas, vilka låtar som gick hem bäst.”

Egna orden om glädjen: ”Vi försöker få till det”

Hon fortsätter inlägget med att skriva att hon hoppas att deras gamla fans kommer kunna komma och att de kan skicka in önskningar om vad de vill höra.

”Önskningar tas gärna emot, men det ska vara 70-tal- Någon gång på vårkanten 2023 har vi tänkt, men det är mycket att ordna!! Vi hoppas att få se våra fans på denna konsert. Vi försöker få till det”.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT

Annons